ДНК експертиза показа, че сред загиналите във влаковата катастрофа в

...
ДНК експертиза показа, че сред загиналите във влаковата катастрофа в
Коментари Харесай

Българин e сред загиналите във влаковата катастрофа в Гърция

ДНК експертиза сподели, че измежду починалите във влаковата злополука в Гърция е и 22-годишния Денис Руци, оповестиха от.

Припомняме, че влаковата злополука в Гърция лиши живота на 57 души, най-вече сред 20 и 30-годишна възраст. Сред тях се оказа и българският жител Денис Руци.

Досега гибелта му не бе доказана, защото Руци е имал място в петия вагон, който не беше потърпевш при случая. След като не го откриват родителите му - Мирела и Панайотис Руци, направиха послание с апел за информация за сина им.

Разпространената фотография на Денис Руци стига до момиче, което е седяло до него в петия вагон на влака палач. По информация на момичето, Руци е отишъл за кафе до вагон ресторанта минути преди случая.

Останките на младежа са разпознати след ДНК проба от родителите му. Погребението се е състояло на 9 март в Атина.

" Мислех, че има вяра, само че за жалост и тя угасна. Изпълнена съм с страсти, яд, гняв, горест и невероятна болежка. Какво може да каже една майка, която е изгубила сина си ", сподели пред Mediapool опечалената Мирела Руци, която отива да живее в Гърция от родния Кюстендил преди повече от 20 години.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР