ДНК експертиза може да се направи дори и за 24

...
ДНК експертиза може да се направи дори и за 24
Коментари Харесай

ДНК експертиза може да се направи дори и за 24 часа

ДНК експертиза може да се направи даже и за 24 часа, каза бившият шеф на отдел „ Убийства ” Ботьо Ботев пред bTV по отношение на предстоящите резултати, които да потвърдят хипотетичното самоубийство, както и да свържат Росен Ангелов с шесторното ликвидиране. 

Той уточни, че за сходно действие, като това в Нови Искър, човек трябва да бъде " умопобъркан или анормален ", но подобни хора не вземат ограничения във връзка с прикриване на това, което са създали.  " Обикновено действията се правят безочливо, брутално и грубо ”, изясни Ботьо Ботев, до момента в който в този случай са осъществявани „ дейности от позиция да прикрие това, което е направил ”.

Издирването постоянно е било ахилесовата пета на престъпната работа, уточни криминалистът. Според него при издирването се позволяват неточности, а постоянно са ангажирани и по-слабо квалифицирани фрагменти. " Даже когато приказваме за бегълци от правораздаването като Ангелов евентуално става дума за много много опасни за обществото хора, акцентира Ботев. „ В сферата на търсени лица, изключително изчезнали след 1990 година повече от 60% са убити ", заключи той. 

 

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР