Дните стават все по-къси, а адвент календарите вече са в

...
Дните стават все по-къси, а адвент календарите вече са в
Коментари Харесай

8-те най-вълшебни подаръка тази Коледа... са вече тук

Дните стават все по-къси, а адвент календарите към този момент са в продажба. Официално е: празничният сезон наближава и вярвате или не, Коледа ще пристигна преди да сте се усетили! Затова в случай че желаете всички да ви познават като най-хубавото джудже асистент на положителния дъртак, в този момент е момента да изберете съвършените дарове за обичаните. Защото дано бъдем почтени – с тази купа може да се снабди единствено оня, който влага мисъл и цялото си сърце в намирането на приказни дарове за своите близки. Разбира се, ние също нееднократно сме били на ваше място и великолепно знаем какъв брой сложен в действителност може да се окаже изборът и тъкмо по тази причина взехме решение да създадем нещата малко по-лесни. Представете си свят, в който можете да извършите всичките си коледни покупки, базирайки се единствено на един-единствен лист с всички най-хубави дарове за годината. Е, към този момент не е нужно да си представяте - премахнали сме омръзналите ни до гуша коледни чорапи, банални чаши с елфи и кашмирени пуловери. Тази подбрана селекция от хрумвания съдържа всичко!

Независимо дали пазарувате за фена на смарт устройствата, ценителя на изисканите бижута, най-хубавата и грижовна вуйна, или за дребното диваче вкъщи (плюс всички сред тях) - подсигуряваме ви, че с всички тези хрумвания ще улучите право в задачата. Остава да кажем единствено едно - Дядо Коледа, води си бележки!
Подарък, от който всеки се нуждае
В свят като днешния, смарт телефонът постоянно, постоянно, постоянно е съвършен вид за коледен подарък! За жал, измежду многообразието от модели е много елементарно да се изгубите и да се почувствате комплицирани какво да изберете. Ако желаете да подарите по едно и също време не доста безценен, само че за сметка на това функционален и здрав модел, който да служи правилно, разкриваме идеалния вид - .

С цели 3 GB RAM, 32 GB вътрешна памет, опция за две SIM карти и необикновен 3-дневен живот на батерията,  e всичко, което търсиш. Емблематична сигурност и 13 MP Основна камера + 2 MP Макро + 2 MP дълбочина, с цел да вършиме зашеметяващи фотоси и селфита, моделът е съвършената симбиоза сред качество и цена. Освен това големият 6,5 ” HD екран е с периодичност на освежаване 90 Hz е просто основан за развлечение – опция да се насладите на обичаните си неща без раздробяване и в спираща дъха резолюция за още по-елегантно смарт телефон преживяване.
Подарък, който е съвършеният за всяка дама
Празничното чудо оживява на нежната ви китка с новите талисмани на Pandora от сбирка " Зима 2022 "! Белите кубични цирконии, които блестят върху музи от зимната природа амулет " Снежно великолепие ", са нежна отпратка към блестящо искрящите снежинки на утринния, огрят от слънцето сняг. Комбинацията сред класическа сребърна  и талисман  е повече от приказна – тъкмо като вас самите!

Подарък, който обгръща с грижа
Подарете магическа и приказна грижа за кожата на обичана дама с новия промопакет на швейцарската марка Skincode. Той съдържа интензивна анти-ейдж грижа в лицето на. Продуктът съдържа Активен Клетъчен Регенериращ Комплекс, хиалуронова киселина и червени водорасли за битка с бръчките, хидратация и възобновяване на кожата.

 

 

Енергизиращият концентрат възвръща кожата и усъвършенства клетъчното възобновяване. Може да бъде твой в комбиниране с, дружно с Клетъчен тениран предпазен хидратиращ крем SPF15, 5мл – заготовка. Той неотложно изравнява тена на лицето, придавайки му искра и здрав тип на кожата. Ами има ли какво повече да искаш?!
Подарък, който в действителност впечатлява
Ако всичко до тук не ви е задоволително и желаете още малко повече – представяме ви.

Той е най-устойчивият смарт телефон на марката, оборудван с най-хубавото фотографско преживяване PureView. Корпусът му е направен от 100% рециклиран алуминий и 65% рециклирана пластмаса, а със своите 3 години гаранция, 3 актуализации на операционната система и месечни актуализации на сигурността за интервал от 3 години е основан да уголемява границите на предстоящата дълготрайност на живота на смарт телефоните. Създаден да се оправя по-добре за по-дълго, моделът впечатлява с 8 GB RAM и невероятните 256 GB вътрешна памет, както и зашеметяващият 6,43 ” 90 Hz PureDisplay екран с ярки цветове и образно преживяване без раздробяване. Доста готино, нали?
Подарък, който е цяла галактика от кадифен усет
Изненадайте обичаните си същества с нещо сладко и здравословно, което идва чак от Дания и е ръчно приготвено особено за тези, които обичате. Сладък лакриц в композиция с малини, ягоди и бял шоколад, с хрупкав карамел или с мрачен шоколад и морска сол – лимитираният празничен на Lakrids by Bülow е същински шедьовър на сладкарството, който ще направи Коледата Ви незабравимо сладка. 

Подарък, с който ще заблестите
Изразете самоуверено себе си, насладата от живота и дълбокия си нравствен мир по допустимо най-яркия и впечатляващ метод – с 18K позлата от жълто злато и цветни скъпоценни камъни. Подобно на вас, моделът излъчва послания за непоклатима убеденост, душевна естетика и неугасваща вяра за още по-цветно бъдеще. Подарете (си) тези обеци и се радвайте на живота без срам всеки ден!

Подарък, който топли с прегръдката си
Нищо друго не има способността да облекчи напрежението на една жена по този начин, както нов чифт обувки. Такива, за които тя просто няма да спре да приказва. Така, че отхвърлете мислите за възходящи сметки и подарете чифт красиви и качествени обувки. Поглезете тези, които в действителност обичате, с някой от превъзходните модели на удобните и съвременни обувки.

Освен с хубав дизайн, комфортна подметка, многообразие за всеки жанр и усет, тези обувки са съвършеният избор както за всекидневието в офиса или парка, по този начин и за дълги нощи с другари или обичания. Носете лукса и стила на всички места с вас. Емблематични, разпознаваеми и толкоз красиви - в случай че познавате някой, който е и трите, тогава тези обувки са просто основани за него.
Подарък, който ще зарадва най-малките
Едва ли има нещо по-вълшебно за децата от приказка, която да ги води в магичния им свят, където всичко е толкоз цветно и красиво!  е история за дребната Съни, за това – за какво и по кое време по стените в стаята ѝ цъфтят същински цветя, по какъв начин тя се среща с феите на цветята и за какво те избират нея за своя другарка. Това е брошура, цялостна с магии и вълшебен моменти, с нови другарства, с вкусни предписания и скъпи поучения. Но това, което я прави по-специална е, че илюстрациите в нея са дело на една млада 14-годишна прелестна и добра самодива на име Лора. Освен това книгата " Пет цветни феи " е написана на шрифт Adys, който е особено основан да подкрепя при четене хора с лека до междинна степен на дислексия. " Пет цветни феи " могат да бъдат открити и в книжарници Ciela, а също и посредством поръчка на . 

Подарък, който е синоним на обич
Ръчно направените бижута постоянно са отлична концепция за подарък. Особено, когато са сътворени от майстори бижутери в Мадрид, както е всеки модел на испанската марка UNOde50.

С полупрозрачния елегантен амазонит в центъра си, е безспорен любимец за сърцето на всяка дама! Убедете се сами, като изберете това неповторимо украшение за най-специалната жена в живота ви!

Този лист e единствено начален подтик, в помощ да направи празничния ви шопинг малко по-систематизиран. Не забравяйте, че тайната на Коледа и нейния дух не е в това, което е под опаковката, а в споделеното време и взаимните усмивки. 

Весела и вълшебна Коледа!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР