ДНИТЕ ОТ МЕСЕЦАВсеки месец има добри и лоши дни за

...
ДНИТЕ ОТ МЕСЕЦАВсеки месец има добри и лоши дни за
Коментари Харесай

Из гаданията на старите българи. В кой ден си роден?

ДНИТЕ ОТ МЕСЕЦА

Всеки месец има положителни и неприятни дни за раждане дни, които носят благополучие и шанс или пък премеждия и беди. За август да вземем за пример положителни дни са: 7, 19 и 24, неприятни са 6, 20, 21 и 28, изключително зли са 4 и 15.

Добре е да се роди човек на празник или на добър ден. Но в случай че въпреки всичко ориста избере различен ден и в случай че той не е от най-хубавите, не губете вяра. Границата сред положителното и злото е толкоз тънка, неуловима и променлива, че от време на време народът ни, имайки ясното схващане за това разбъркване, дефинира един и същи ден за неприятен, само че и за добър. За положителното постоянно има вяра, по този начин както за неприятното пък постоянно има по една отворена врата, която то ни чака да прекрачим…

1-ви . Денят не носи огромен шанс. Роденият на първи ще боледува постоянно и дълго, само че не от смъртоносни заболявания. Въпреки това животът му ще премине в наслада и ще е дълъг.

2-ри . Добър ден. Който се роди през втория ден от месеца, ще има положително телосложение, ще бъде слаб. Ще има шанс. Който се разболее на този ден, бързо ще оздравее.

3-ти . На трети нито се сее, нито се сади, тъй като всичко посадено го налитат заболявания. Родените и заченатите на подобен ден ще са честити, само че недълговечни. Синовете израстват хубави, само че в случай че са родени в неприятен час, стават зли. Който се разболее в този ден, ще боледува леко и ще оздравее.

4-ти . Също добър ден. Който се роди на 4-ти ще има добър темперамент, ще е човек духовен и благодетелен. Всичко осъществено на този ден приключва с триумф.

5-ти . Родените на пети няма да са доста умни, ще бъдат наказвани и със бедност.

6-ти . Роденият на шести ще е благополучен и ще преуспява, ще е талантлив да открива всяко зло и сънищата му, както и желанията му, ще се сбъдват.

7-ми . Седмият ден е благополучен и с огромен обсег на дейностите на родения тогава.

8-ми . И осмият ден е благополучен. Болести и епидемии да върлуват в близост, на родения на 8-ми ще му се размине. Ще бъде мъдрец. Ще има пари.

9-ти . Роденият на девети ще има шанс, но доста ще са и заболяванията му. Ще живее дълго, но не в благоденствие. Всичко, което му е било наречено, предсказано, ще се сбъдва.

10-ти. Родените на десети ще станат търговци, ще обичат да пътешестват.

11-ти . Денят е благополучен, детето ще е с шанс, ще е изобретателно, ще живее дълго, ще се пресели на друго място. Казват, че ще се усеща жител на света.

12-ти . Дванадесети не е изключително благополучен ден. Не им е съдено на родените на този ден да изпълнят писаното, заложено за тях, даже в случай че живеят дълго.

13-ти . Този ден е трагичен. Предсказва заболявания и неприятен шанс.

14-ти . Щастлив ден. Предсказва здраве и благополучен живот. Родените тогава ще са съвършени във всичко, ще са умни, интелигентни, богати.

15-ти . Не доста добър ден. Момчетата, родени на разполовяващия месеца ден, ще обичат дамите и удоволствията прекомерно доста.

16-ти . Щастлив ден. Който се роди на 16-ти ще живее дълго, ще бъде прочут и богат.

17-ти . Денят е добър да се родиш, само че не и да се разболееш. Ако човек се разболее на 17-ти заплахата е до 19 дни. Ако ги прекара, ще живее дълго.

18-ти . Много добър ден. Родените на 18-ти са честити. С труд ще забогатеят.

19-ти . Лош, злобен ден. Родените на него не са нито положителни, нито неприятни. Няма да са и доста умни.

20-ти . Щастлив ден. Хората ще завиждат на щастието им, по тази причина и къси заболявания ще ги спохождат.

21-и . Щастлив ден. Родените на 21-ви ще са работливи и радостни, заболяванията ще минават бърже.

22-и . Родените тогава ще са почтени, положителни и честни хора.

23-и . Щастлив ден. Родените на него ще се занимават с просвета и изкуство, ще имат достолепие и почести.

24-и . Щастлив ден. Ще са положителни хора и любовници, ще са здрави и радостни.

25-и . Който се роди тогава ще прекарва добре дните си, ще се сбъдват желанията му, само че пък и заболяванията постоянно ще го спохождат.

26-и. Роденият на 26-и би трябвало да е признателен на Бога за положителните предсказания. Ще бъде благополучен.

27-и . Родените тогава ще бъдат извънредно красиви.

28-и. Родените сутринта няма да са доста положителни хора, ще са мързеливи и не изключително богати.

29-и . Роденият на този ден ще е доста радостен и щастлив, работлив и твърдоглав. Съдбата му ще е добра и хубава.

30-и . Родените тогава са благословени от Бога със здраве и хубаво бъдеще. Израстват честни хора.

31-и . Добър ден е да се родиш тогава.

Инфо: https://www.astrodata.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР