Дните от Коледа до Ивановден по традиция са съпроводени с

...
Дните от Коледа до Ивановден по традиция са съпроводени с
Коментари Харесай

Google Fit ви помага да влезете във форма за 30 дни след празничните трапези

Дните от Коледа до Ивановден по традиция са съпроводени с доста значителни трапези и Гугъл Fit желае да ви помогне да започнете новата година в по-добро физическо положение, отърсвайки се от празничното пиршество.
Новата самодейност на Гугъл, наречена  „ Пътуване към по-здравословен и по-активен живот “ , носи хаштага #GetFitWithGoogle.

Тя съставлява 30-дневно предизвикателство, което започва от 1 януари. Оттогава задачата ви е да спечелите колкото можете повече Heart Points, които по-късно да покажете в  Instagram  и  YouTube  с въпросния хаштаг. Те се печелят с най-различни действия, които подвигат тонуса, като ски, сноуборд, каране на колело, излети в планината и всевъзможни други интензивности, подобаващи за сезона. Колкото по-висока е натовареността, толкоз повече точки ще спечелите – несъмнено,  без да прекалявате  и застрашавате здравето си с рисковано за вас натоварване.

Засега не е ясно дали триумфът носи някакви материални (или най-малко дигитални) награди, само че несъмнено най-ценният трофей ще бъде това да влезете във форма и просто да водите по-здравословен метод на живот.

#GetFitWithGoogle важи за притежателите на  Android и Wear OS  устройства. / kaldata.com

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР