дните от 14 до 17 септември 2023 г. в гр.

...
дните от 14 до 17 септември 2023 г. в гр.
Коментари Харесай

Варна ще бъде домакин на международен лагер KWU SENSHI по бойни изкуства

дните от 14 до 17 септември 2023 година в гр. Варна ще се организира интернационален подготвителен лагер по бойни изкуства, проведен от Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU), като в него ще вземат присъединяване бойци от разнообразни страни.

Лагерът KWU SENSHI ще даде свободен достъп за всички почитатели на бойните изкуства, които се стремят непрекъснато да учат, да надграждат и да развиват бойните си умения, без значение дали са начинаещи или опитни бойци. Участниците в лагера ще придобият редица нови умения, повече убеденост, техническа подготовка и ще се срещнат с едни от най-големите спортни митове онлайн.

Разходите за организацията и провеждането на тренировките в лагера се поемат от уредниците на интернационалното събитие. Мастър класовете в интервала 14-17 септември ще се състоят в един от най-хубавите спортни комплекси във Варна – влиятелният състезателен център SENSHI Gym.

Специални посетители, инструктори и водещи на интернационалния лагер във Варна ще бъдат К-1 легендите Ернесто Хуст, Шихан Семи Шилт, Шихан Николас Петас, Алберт Краус, дружно с Анди Сауер, Сенсей Тариел Николейшвили, Сенсей Захари Дамянов, Сенсей Ян Сокуп и Сенсей Петър Мартинов.

SENSHI 18 ще се организира на 16 септември от 18:30 часа в гр. Варна, к.к. „ Св. Св. Константин и Елена “, с сцена на плажа при ресторант „ Море “. Бойната карта на интернационалната церемония вечер ще включва 12 спиращи дъха дуели с бойци от 14 страни по разпоредбите на KWU Full Contact, KWU OPEN и KWU SENSHI.

Билетите за интернационалната бойна церемония SENSHI 18 към този момент са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg.

SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД „ Армеец “, MAX Sport, „ България Еър ”, М Кар Груп – BMW дилър и „ Св. Св. Константин и Елена Холдинг “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР