Дните на Клаудиу Кешеру в Лудогорец изглеждат преброени, пише „Тема

...
Дните на Клаудиу Кешеру в Лудогорец изглеждат преброени, пише „Тема
Коментари Харесай

Дамбраускас зачеркна легенда на Лудогорец

Дните на Клаудиу Кешеру в Лудогорец наподобяват преброени, написа „ Тема спорт “. 34-годишният нападател бе подценен от треньора Валдас Дамбраускас и за дуелите от третия квалификационен кръг на Шампионската лига против Олимпиакос. Сблъсъците с гръцкия гранд са на 3 и 10 август. В четвъртък късно вечерта разградчани трябваше да картотекират футболистите си за тези мачове. Справка в УЕФА демонстрира, че измежду уредените с права още веднъж не е румънският стрелец.

Той изненадващо бе изваден от групата за дуелите от втория квалификационен кръг против словенския първенец Мура. Тогава треньорът Валдас Дамбраускас съобщи, че решението е персонално негово и е взел за тези мачове играчите, които са най-добре готови.

Кешеру стартира като титуляр против Шахтьор Солигорск (1:0) в Разград, само че по-късно не се е появявал в игра. Пропусна конфликта за Суперкупата с ЦСКА (4:0), както и реванша с беларусите, който бе извоюван отново с 1:0. След като не попадна измежду избраниците на Дамбраускас за Мура (0:0 и 3:0), той не бе в състава и за първия кръг в елита – гостуването на Локомотив Пловдив (3:1). На „ Лаута “ много от запасите на разградчани получиха късмет за изява, само че румънеца го нямаше даже на пейката.

Нещата вървят към анулиране на контракта сред двете страни. Лудогорец постъпи по този начин с различен, оказал се непотребен – халфа Анисе Абел. Мадагаскарецът бе пуснат да си търси клуб, като ще заплати избрана сума на Лудогорец, откакто подпише с новите си работодатели.

За конфликтите с Олимпиакос Валдас Дамбраускас няма да разчита и на 23-годишния нидерландски бранител Шакил Пинас. В групата бе включен 21-годишният защитник Тихомир Димитров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР