Дните на Хуан Карлос Наваро като играч на Барселона може

...
Дните на Хуан Карлос Наваро като играч на Барселона може
Коментари Харесай

Наваро и Барселона се разделят?

Дните на Хуан Карлос Наваро като състезател на Барселона може да се окажат преброени, въпреки че една от най-големите фигури в клубната история към този момент съобщи желанието си да остане на терена и през идващия сезон. 38-годишният гард загатна за това свое желание след отпадането от Баскония в полуфиналите на плейофите на Лига АСВ, само че в този момент Mundo Deportivo написа, че управлението на “блаугранас” не счита, че той ще бъде задоволително потребен в състава на Светислав Пешич.

От Барса са предложили на дългогодишния си капитан да поеме ролята на клубен дипломат, само че той продължава да упорства, че желае да играе най-малко още една година. През септември предходната година двете страни се схванаха за неопределен контракт, който на процедура трябваше да обезпечи на Хуан Карлос умерено “пенсиониране” в родния му клуб и прекосяване в управителна роля по-късно.

Актуалното решение на шефовете е в съгласие с треньора Светислав Пешич, който подписа контракт и за идващия сезон.

В Европа Наваро е играл единствено за Барселона, е единствената краткотрайна разлъка сред двете страни бе през сезон 2007/2008, когато той прекара една година в НБА като част от Мемфис Гризлис.

“Ла Бомба” е №1 в историята на Евролигата по изиграни мачове, вкарани точки, коефициент, вкарани стрелби от игра и вкарани тройки. Двукратният първенец в шампионата първи доближи границата от 4000 осъществени точки, а в блестящата си кариера също по този начин е осемкратен първенец на Испания, седемкратен притежател на Купата на Краля, петкратен притежател на Суперкупата, както и първенец в Купа “Корач”. С националния тим на Испания има една международна и две европейски трофеи, както и два сребърни олимпийски медала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР