Дните на Борисов като премиер са преброени. Той не смее

...
Дните на Борисов като премиер са преброени. Той не смее
Коментари Харесай

Мая Манолова: Дните на Борисов като премиер са преброени

Дните на Борисов като министър председател са преброени. Той не смее да отиде на работа в Министерския съвет, обикаля страната и разисква значими тематики на пънчета в гората. Той се среща с жители и публицисти в следена среда, а за неговите визити няма предварителна информация. Страх го е от неподправена среща с българския народ. Запазването на достолепие включва и да си тръгнеш преди да са те изгонили с камъни. Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа " Изправи се.БГ " Мая Манолова пред медиите в Петрич, където се срещна с жители.

Тя напомни, че през вчерашния ден е било първото съвещание по делото за клюка, заведено от нея против Борисов. " Съдя Борисов поради изявлението му, че братя Галеви са ми помагали за локалните избори в София и в деня преди изборите съм се срещала с роми във Волуяк, с цел да се сговарям с тях да споделят, че Фандъкова им заплаща ", добави Манолова.

" Целият ъндърграунд беше впрегнат на локалните избори да оказва помощ на претендента на ГЕРБ Йорданка Фандъкова. Ако някой има връзка с подземния свят, това е министър председателят Борисов. Той би трябвало да изяснява за от къде и от по кое време се познава с Пашата, Митко Каратиста, Таки, Къро, Евтим, Маджо, Маргините ", безапелационна бе тя.

Манолова акцентира, че " Изправи се.БГ " няма да става партия и ще взе участие в идващите парламентарни избори с партньорска мрежа.

" Откриваме офиси, вършим структури и поддържаме дела по места. Партньорската ни мрежа се състои от цивилен организации, инициативни комитети, няколко партии - ДБГ, " Волт ", земеделци, социалдемократи, придвижването на Татяна Дончева и придвижване " ДНЕС ", изясни Манолова.

Тя съобщи, че измежду главните цели на " Изправи се.БГ " е повишението на приходите, преизчисляване на пенсиите и основаването на естествена среда за дребния и междинния бизнес.

Днес Манолова е в Благоевград, Петрич и Сандански. Миналата седмица тя беше във Враца, Велико Търново и Стара Загора.

Следващата седмица ще се срещне с жители в Дупница, Перник, Ямбол и Бургас.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР