Дните на баловете отминаха с гръм и трясък, но в

...
Дните на баловете отминаха с гръм и трясък, но в
Коментари Харесай

Момиче висна от прозореца на кола. Къде е Бербатов... ВИДЕО+СНИМКИ

Дните на баловете отминаха с гръм и тропот, само че в мрежата не престават да изкачат находки от " подвизите " на зрелостниците.  Някои дейностите на младежите надалеч не са безвредни и принудиха даже полицията да следи за спазването на разпоредбите по пътищата. Подобен прост образец е празничното висене през прозореца на движеща се кола

За сходна преживелица показа младо момче във Фейсбук.
" Да не съм те видял… А родителите ти дали се гордеят с теб и достижението ти? ", чуди се Христо Ц. На фрагментите, публикувани на 29 май, виждаме младо момиче, облечено в празничен тоалет, което с възторг се е посочило през автомобила, танцувайки и говорейки с тези вътре. Светофарът светва зелено, колата продължава по пътя си, а момичето продължава да пътува, висейки на прозореца.

 Ситуацията е снимана в София, където единствено преди броени дни сходна преживелица приключи със запаметяващ се процес за зрелостник. Завършващият се беше подал от прозореца, празнувайки бала си, когато на него попадна българската футболна звезда Димитър Бербатов. " Защо си отвън колата? Да не съм те видял! ", скастри Бербатов младежа. Видео от обстановката бе публикувано от самия състезател в мрежата, където получи сериозен отзив.

" Сезонът на зрелостниците е към този момент тук. Еуфорията измежду децата - младежи и девойки, е огромна. Но тази еуфория може да се показва по разнообразни способи, а не по този, който ще ви покажа, който мисля, че не е верен. За тези, които си мислят, че са доста готини. Ето - характерен образец на човек, който не знае къде се намира. С балона, отвън колата. А след това за какво се случват нещастия, несгоди ", сподели тогава Бербатов във видеото.

" Това няма да ви направи готини, ще ви направи загубеняци. Готини ще сте, в случай че имате проект за живота след абитуриентския бал ", безапелационен бе Бербатов.

 



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР