Дни след случката, боксовият лиценз на Кобрата бе временно спрян,

...
Дни след случката, боксовият лиценз на Кобрата бе временно спрян,
Коментари Харесай

Директно От Боксовата Комисия: Много Лоши Новини За Кобрата

Дни след случката, боксовият лиценз на Кобрата бе краткотрайно спрян, а Джени Суши и нейните представители повдигнаха обвинявания и желаеха по-тежки санкции.

По време на съвещанието, бяха изслушани разказите за обстановката и на двамата, като също по този начин им бяха заложени много въпроси, както от юристите, по този начин и от представители на комисията.

Страната на Суши претендираше, че държанието на Кубрат е грозно и неприемливо, обиждащо бокса и дамите.

Кубрат се съгласи с това и няколко пъти изясни, че осъзнава грешката си и се извини на репортерката, както и на всички почитатели на спорта.

Екипът на Кубрат обаче посочи държанието на репортерката, която въобще не наподобява афектирана, а и се появи видео, на което часове по-късно тя се забавлява с екипа на родния боксьор.

Комисията обаче счете, че това няма общо със случая. Когато юристът на Кубрат задаваше въпроси на Суши, тя очевидно се объркваше в отговорите си, само че представители на комисията я поучаваха, че не е задължена да дава отговор, макар че трябваше да заемат неутрална позиция.

Почти всички въпроси на комисията бяха ориентирани към Кубрат. Той на няколко пъти бе питан сходни въпроси. Дали осъзнава какво е направил, дали знае, че не трябва по този начин.

Естествено, отговорът бе, че осъзнава и съжалява, само че тези въпроси продължаваха.

Искреността на извинението на българина бе сложено под въпрос от адвокатката на Суши. Тя извади изречения от изявленията на Кубрат, без да прецизира по кое време и къде са дадени, в които той не се разкайва за дейностите си.

" Не считам, че би трябвало да се разплача, с цел да ми повярва, че се оправдавам от сърце и душа. Извинявам се на хората, които видяха тази целувка, т.е. на целия свят ", още веднъж съобщи Кубрат

В края на чуването Джени Суши бе запитана какво наказване желае, а отговорът й бе прецизен и явен - " Отнемане на лиценза ".

Адвокатката й опита да добави още нещо, само че този път комисията не разреши.

Членове на комисията предложиха наказване. Сред тях бяха от 6 месеца до година наказване. Във всичките оферти имаше и парична санкция, а някои от тях включваха присъединяване на Кубрат в тримесечна стратегия за полово принуждение.

Ето част главната част от описа на Кубрат за цялата обстановка:

" Целунах я тъй като след мача си, който беше много тежък, съвсем го изгубих в четвъртия рунд, и откакто победих, бяха извънредно благополучен.

Показах темперамент, с цел да обърна този мач, бях доста прочувствен. Цялата атмосфера и ударите, които понесох на кръга, просто бях благополучен.

В минутите след мача разговарях с моите почитатели, когато госпожица Равало, много безсрамно от нейна страна, пристигна и помоли за изявление.

Помолих я да изчака 10 минути, срещнах се с нея на кантара. Тя бе блага, направихме готино изявление тогава.

На излизане от залата след кантара, тя ме попита къде ще бъде празненството. Тогава споделих, че празненството е лесна работа, само че първо би трябвало да победя.

Връщам се на обстановката с целувката. Помолих я за по-кратко изявление, трябваше да вървя в болничното заведение, с цел да ме шият.

Започнахме, британският ми не е добър, съвсем не разбирах въпросите. Аз обаче бях доста благополучен, в еуфория, може да се съпостави със положение на човек, който е под въздействие на опиати.

Тя бе покрай мен и я целунах. Действах прочувствено. Знам, че сбърках и се оправдавам.

Просто страстите бяха допълнително, бях благополучен и горделив от сложната победа. Нямаше неприятна реакция от нейна страна след целувката.

Тя сподели довиждане, даже се прегърнахме, само че не е имало опипване по задните елементи, както твърди.

След като се върнах от болничното заведение, с екипа ми и другари направихме неподготвено празненство в лобито на хотела, на което се появи и госпожица Равало.

Седна до мен, стартира да ме обсипва с похвали. Говореше с всички присъстващи, не се притесняваше, не изглеждаше афектирана, а и всички видяхте видеото с танца.

Дори я помолих да изтрие частта от видеото, на която я целувам, тя се съгласи, сподели, че няма проблем ", показа Пулев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР