Дни след MAX FIGHT 42 голяма част от бойците участвали

...
Дни след MAX FIGHT 42 голяма част от бойците участвали
Коментари Харесай

След Макс Файт 42 бойците с куп оферти от други организации

Дни след MAX FIGHT 42 огромна част от бойците взели участие в Гала вечерта получиха оферти за присъединяване и в други нови родни и непознати организации и частни шампионати. С предложения за участия са Калоян Колев, Александър Петров, Бранко Бабачев и Анита Доганова. С предложения са и боксьорите създали блестящи мачове в залата на хотел Маринела.

Въпреки загубата си на кръга 26-годишният Драгомир Петров също получи оферта за присъединяване в различен шампионат. Вицесветовният първенец по савате и бронзов медалист от Балканско състезание по кик бокс, загуби от Константин Михайлов от Нова Загора, което провокира недоволството на публиката. Припомняме, че този мач авансово бе апетитен за най-хубавия конфликт в категория до 67кг в България на жанр К1.

Драгомир Петров е приел да взе участие в мач на 5 юни в друга организация, само че искрата сред двамата бойци е запалена. Михайлов победи с 2:1 съдийски гласа своя конкурент, което провокира бурни реакции измежду почитателите и двата щаба. Възможно е Драгомир Петров и Константин Михайлов да се срещнат за мач реванш в някое от следващите издания на MAX FIGHT през годината.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР