Дни след като стана татко за втори път, Криско бе

...
Дни след като стана татко за втори път, Криско бе
Коментари Харесай

Млади майки нападнаха Криско заради ...

Дни откакто стана баща за повторно, Криско бе попилян от злостни мнения в мрежата. Млади майки се разбесняха против изпълнителя, а повода стана фотография, която Криско показа с новороденото си момченце.

" Ето по какъв начин разпоредбите важат за едни, само че не и за други!, На Криско му е разрешено да види и гушне бебето след раждането, тъй като е Криско... Но за всички останали възбраната важи и останалите татковци мога да видя децата си за първи път на изписването ", бунтуват се младите майки.

Екипът на болничното заведение, в която обичаната на артиста Цвети роди, също бе нападната в страницата на лечебното заведение във Facebook.

" Обяснете, апелирам, в действителност ли Криско, който и да е той, е видял сина си толкоз скоро след раждането? Защото в случай че е по този начин - това не просто е непочтено, а нелегално на фона на епидемиологичната конюнктура “, е единствено един от десетките въпроси отправени към медиците. Някои дневни дами даже показаха подготвеност да пратят сигнал за корупция до Министерството на здравеопазването, написа flagman.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР