Дни след като стана татко за втори път, Криско бе

...
Дни след като стана татко за втори път, Криско бе
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: Майки на бунт срещу Криско заради снимка от родилния дом

Дни откакто стана баща за повторно, Криско бе попилян от злостни мнения в мрежата, видя HotArena.

Млади майки се разбесняха против изпълнителя, а повода стана фотография, която Криско показа с новороденото си момченце. " Ето по какъв начин разпоредбите важат за едни, само че не и за други!, На Криско му е разрешено да види и гушне бебето след раждането тъй като е Криско... Но за всички останали възбраната важи и останалите татковци мога да видя децата си за първи път на изписването ", бунтуват се младите майки.

Екипът на болничното заведение, в която обичаната на артиста Цвети роди, също бе нападната в страницата на лечебното заведение във Facebook.

" Обяснете, апелирам, в действителност ли Криско, който и да е той, е видял сина си толкоз скоро след раждането?   Защото в случай че е по този начин - това не просто е непочтено, а незаконно  на фона на епидемиологичната конюнктура “,  е единствено един от десетките въпроси отправени към медиците.

Някои дневни дами даже показаха подготвеност да пратят сигнал за корупция до  Министерството на опазването на здравето, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР