Дни след като Криско стана татко за втори път, един

...
Дни след като Криско стана татко за втори път, един
Коментари Харесай

Майки на бунт срещу Криско заради снимка с бебето

 Дни откакто Криско стана баща за повторно, един от най-хубавите моменти в живота на артиста бе засенчен от злостни мнения в мрежата. Млади майки, родили неотдавна отрочетата си, се разбесняха против изпълнителя. Причина за негодуванието им е фотографията, която Криско показа с новороденото си момченце Даниел часове след появяването му на бял свят.

" Ето по какъв начин разпоредбите важат за едни, само че не и за други! На Криско му е разрешено да види и гушне бебето след раждането, тъй като е Криско... само че за всичи останали възбраната важи и останалите татковци могат да видят децата си за първи път на изписването " - бунтуват се мадамите против несправедливото съгласно тях разделяне.

Екипът на болничното заведение, в която обичаната на артиста Цвети роди, също бе атакуван в страницата на лечебното заведение във Facebook. Техни скорошни пациентки споделят, че неотдавна са родили там, само че даже и с негативен тест на ковид татковците не са имали право да видят онлайн наследниците си до изписването им.

" Обяснете, апелирам, в действителност ли Криско, който и да е той, е видял сина си толкоз скоро след раждането? Защото в случай че е по този начин - това не е просто непочтено, а нелегално на фона на епидемиологичната конюнктура " - е единствено един от десетките въпроси, насочен към медиците, и както всички други - останал без отговор.

Част от ограниченията, признати поради пандемията, е възбраната на свиждания в лечебните заведения на територията на столицата. Ето за какво наличието на Криско в родилното толкоз скоро след раждането е необяснимо за хората и те чакат пояснение по какъв начин е позволено за изпълнителя да се направи изключение. Някои гневни дами даже показаха подготвеност да изпратят сигнал за корупция към Министерството на здравеопазването.

Немалка част от почитателите на изпълнителя също са разочаровани от него. Криско получи упреци от тях, че би трябвало да дава образец, като съблюдава разпоредбите, а не като се възползва от известността си, написа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР