Дни след безапелационната си победа в „Черешката на тортата“, Кали

...
Дни след безапелационната си победа в „Черешката на тортата“, Кали
Коментари Харесай

Кали на почивка в Дубай в компанията на Катрин Тасева

Дни след безапелационната си победа в „ Черешката на тортата “, Кали се награди с къса почивка в Дубай. Певицата се потвърди като бунтовник и иноватор освен на музикалната сцена, само че и на кулинарната. След като се осмели да вкара суровоядството в „ Черешката “, за първи път в историята на хитовото шоу, и да завоюва с тази смела концепция, певицата стегна куфарите за горещата дестинация. И това пътешестване Кали показа с обичания си, само че този път те бяха дружно със „ златната “ ни шампионка Катрин Тасева, която имаше мастер-клас в Дубай.

Това събитие беше и една от аргументите избора на Дубай и Абу Даби като дестинация. Дамите посетиха дружно Бялата джамия и други забележителности на перлата на Арабския полуостров. След завръщането си на родна земя, Кали към този момент е устремена към нови музикални провокации! Тя приготвя изненада за почитателите си дружно с една от нашумелите ТикТок сензации - Алекс Панайотова - родената в България французойка, която взриви мрежата с кавъри на поп-фолк шлагери на френски. Едно от най-успешните осъществявания на момичето, което трогна френските сърца, изпълнявайки български фолклорни шлагери от балкона при започване на пандемичната 2020, е точно суперхита на Кали 4-4-2.

Фенове го изпращат на Кали и с помощта на това тя открива и се свързва с надарената участника от „ България търси гений “ 2016-а. Двете се харесват от първа среща и към този момент работят по общ план. Какво следва да чуем и забележим, Кали открехва напълно малко завесата, споделяйки: „ Каквото и да върша, за мен е значимо, то да ми носи задоволство. Другото е загуба на време! С Алекс започнахме работа по музикален план дружно с BMX бенд. За основа сме стъпили на циганска ария. Има забавно звучене, наподобяващо това на великия Горан Брегович с малко привкус на Zaz. Демо-записът към този момент е подготвен, а текстът ще бъде микс от ромски, френски и български език. “
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР