Дни преди първите вътрешно-партийно избори за председател на БСП, в

...
Дни преди първите вътрешно-партийно избори за председател на БСП, в
Коментари Харесай

Теч на информация в БСП: Хора на Нинова попълват предварително гласувалите за лидер

Дни преди първите вътрешно-партийно избори за ръководител на Българска социалистическа партия, в структурите на социалистите се разнасят авансово нагласени резултати. Това излиза наяве от изтекла преписка сред ръководителя на Българска социалистическа партия в Сатовча Димитър Неделчев и ръководителя на Общинската изборна комисия за изборите на 12 септември Милко Сиркьов, споделена от " Труд ". И двамата са посочени за хора на Корнелия Нинова. В имейл от 15 август тъкмо шефът на изборната комисия Сирков дава уточнения на партийния началник в Сатовча по какъв начин би трябвало секретарите на първичните партийни организации да попълнят авансово данните за гласуването.

„ ОПО-та да вземат авансово ЕГН-та на своите хора, с цел да ги отбележат, че са „ дали своят вот “! Направи инструктаж „ уединено “ с членовете на СИК да си държат езика зад зъбите “, написа още Сиркьов до ръководителя на локалното Българска социалистическа партия. Имейлът продължава и с предстояща следена численост дали своят вот: „ Ако действаме кардинално, повече от 40-50 индивида няма да идат да гласоподават! “.
 Теч на информация в Българска социалистическа партия: Хора на Нинова попълнят авансово

Според осведомени странната директива по простъпка е била изпратена и на ЦКПИ на „ Позитано “ 20. Кореспонденцията сред Сиркьов и Неделчев става очевидна единствено ден, откакто социалисти разясниха пред „ Труд “, че от апарата на „ Позитано “ 20 готвят фалшификации на вота по места в интерес на Нинова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР