Дни преди официалното гласуване на закона за гей браковете в

...
Дни преди официалното гласуване на закона за гей браковете в
Коментари Харесай

Австралийски депутати си предложиха брак в парламента /видео/

Дни преди формалното гласоподаване на закона за гей браковете в Австралия, народен представител от Народното събрание предложи брак на дългогодишния си другар. Двойката е разменила брачни халки преди 9 години като знак на отдаденост един към различен, само че пръстените към момента нямат правна стойност, написа Economic.bg. Това напълно скоро може да се промени след гласоподаване на закон, разрешаващ гей браковете на континента. Премиерът на Австралия Майкъл Търнбул даде обещание законът да е подготвен до Коледа.
"В първата си тирада дефинирах връзката ни с пръстените, които и двамата носим на левите си ръце. Тези пръстени са отговор на въпрос, който нямахме право да зададем ", сподели Тим Уилсън. "Сега остава да създадем единствено едно нещо. Райън Патрик Болджър, ще се омъжиш ли за мен? " След позитивния отговор ръководителят на Народното събрание разгласи, че той е записан в архивите на институцията.
След гласуването на закона Австралия ще стане 26-ата страна, която ще легализира еднополовите бракове. Хората гласоподаваха с „ да “ за любовта и в този момент е отговорност на нас в Народното събрание на Австралия да удовлетворим настояванията на гласоподавателите “, разяснява министър председателят на Австралия Майкъл Търнбул.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР