Дни преди официалния си старт, - новият играч в областта

...
Дни преди официалния си старт, - новият играч в областта
Коментари Харесай

NEXT BASKET е-търговия 2-в-1: софтуер и услуги под наем frognews.bg

Дни преди формалния си старт, - новият състезател в региона на електронната търговия, разгласи точните условия за съдействие с първите си сътрудници.

 

Платформата е създадена, с цел да предложи на бизнесмените оптимално наличен метод за основаване на нов или за мигриране на действителен онлайн магазин, както и голям брой услуги в региона на електронната търговия. Така можете да оставите всичко в ръцете на специалистите от NEXT BASKET, а за вас да остане една-единствена грижа – да доставяте стоките в склада си.

 

По какъв метод ще бъде реализирано всичко това, обобщаваме в идващите редове.

 

Какво предлага NEXT BASKET

 

NEXT BASKET е 2-в-1 платформа, предлагаща програмен продукт за основаване на електронни магазини. Можете да създадете своя онлайн магазин независимо или да възложите тази задача на специалистите на компанията, като и в двата случая употребявате всички услуги за пускане, ръководство и развиване на онлайн бизнес на локално и интернационално нивo.

 

.

 

Платформата концентрира в себе си най-съвременните технологии за е-търговия, допълнени от забележителен брой подготвени функционалности, интеграции и експертни услуги, осъществявани от деликатно селекциониран професионален екип.

 

Част от предлаганите услуги са: колцентър, цифров маркетинг от NB Digital, продуктова снимка, правене на маркетингови и търговски тактики, обмисляне на акции и промоции, писане на продуктови описания, данъчно счетоводство от NB Profit и доста други.

 

Така бъдещите сътрудници на NEXT BASKET получават съвременен инструмент за е-търговия, както и изцяло стратегическо ръководство, което им оказва помощ да бъдат конкурентоспособни и устойчиви в полето на динамичния онлайн пазар.

 

Основни преимущества на бизнес модела NEXT BASKET

 

Изборът на бизнес модела на NEXT BASKET обезпечава редица преимущества: създаване на онлайн магазин за 72 часа; личен консултант; Help Point 24/7 за подаване на сигнали за механически бъгове; надеждна отбрана против хакери; осъществяване на 98% от условията на Гугъл за онлайн магазини и доста други.

 

Дигитален бизнес с нулева инвестиция и без чиновници

 

NEXT BASKET е платформа, която се отличава с голям брой функционалности, интеграции и не на последно място - сигурност.

 

.

 

Предоставя се чартърен против закрепена месечна такса.

 

Платформата обезпечава изцяло обслужване, в това число направа на уеб страница, функционалности за онлайн продажби, ръководство на инвентара, SEO оптимизация и голям брой други функционалности.

 

Партньорите на NEXT BASKET могат да употребяват богат набор от експертни услуги в региона на онлайн търговията, стратегическото обмисляне, рекламата и маркетинга.

 

Част от услугите са платени, до момента в който други - 25 на брой към сегашния миг, са безвъзмездни.

 

Комбинацията на програмен продукт чартърен + екип чартърен е без аналог в международен мащаб, а постигнатият резултат - генериране на действителни продажби без разноски по наемане и образование на екипи за дейностите по техническа поддръжка, маркетинг, реклама или логистика.

 

Какви са изискванията за потребление на Платформата

 

Партньорите на NEXT BASKET имат късмет да тестват Платформата в границите на 14-дневен тестов интервал, с цел да преценяват дали тя е подобаваща за техните потребности.

 

Специалната оферта за 4 безвъзмездни месеца при годишен абонамент дава опция на всеки нов онлайн магазин да заплати абонамент за 8 месеца и да употребява услугата 12 месеца.

 

След като сключат годишен контракт, сътрудниците на NEXT BASKET употребяват и 30-дневна гаранция за възобновяване на заплатената сума, в случай че не са изцяло задоволени от препоръчаните услуги и решения.

 

Всички условия за потребление на новаторския бизнес модел за е-търговия, както и лист с спомагателните услуги, можете да разгледате на уеб страницата на.

 

Официалният старт на Платформата за българския пазар ще се състои на 13 август 2023 година

 

NEXT BASKET - Успехът е добра концепция.

 

През 2023 година компанията " НЕКСТ БАСКЕТ " ЕАД е отличена с премията " Компания на годината " в категория " Start up на годината ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР