Дни преди изборите - близо 200 спецоперации за купуване на

...
Дни преди изборите - близо 200 спецоперации за купуване на
Коментари Харесай

Срещу търговията на гласове: Продължават акциите на МВР

Дни преди изборите - близо 200 спецоперации за пазаруване на гласове и 37 арестувани.

Кои са най-честите нарушавания?

Продължават акциите, свързани с пазаруване на избор. Сигналите са над 300 - множеството за пазаруване на гласове. Не липсват и такива за пропаганда и нарушавания с имущества.

 В Бургас избавиха жена от рядка „ бактерия канибал “ след къмпинг България 4 мин. В Бургас избавиха жена от рядка „ бактерия канибал “ след къмпинг  Mömax става част от всекидневието на град Пловдив Съдържание от партньори 2 мин. Mömax става част от всекидневието на град Пловдив  Сигнал за домашно принуждение: 19-годишно момиче е отвлечено и бито от някогашен другар Тази сутрин 3 мин. Сигнал за домашно принуждение: 19-годишно момиче е отвлечено и бито от някогашен другар  Мъж стреля с револвер в центъра на Плевен България 1 мин. Мъж стреля с револвер в центъра на Плевен  Да минеш или не: Безопасна ли е детелината на бул. Тази сутрин 3 мин. Да минеш или не: Безопасна ли е детелината на бул. " България "?  Времето в понеделник: Студено заран, до 20° денем България 2 мин. Времето в понеделник: Студено заран, до 20° денем  Израел стартира удари по банката на „ Хизбула “ в Ливан Светът 3 мин. Израел стартира удари по банката на „ Хизбула “ в Ливан  В Бургас избавиха жена от рядка „ бактерия канибал “ след къмпинг България 4 мин. В Бургас избавиха жена от рядка „ бактерия канибал “ след къмпинг  Mömax става част от всекидневието на град Пловдив Съдържание от партньори 2 мин. Mömax става част от всекидневието на град Пловдив  Сигнал за домашно принуждение: 19-годишно момиче е отвлечено и бито от някогашен другар Тази сутрин 3 мин. Сигнал за домашно принуждение: 19-годишно момиче е отвлечено и бито от някогашен другар  Мъж стреля с револвер в центъра на Плевен България 1 мин. Мъж стреля с револвер в центъра на Плевен  Да минеш или не: Безопасна ли е детелината на бул. Тази сутрин 3 мин. Да минеш или не: Безопасна ли е детелината на бул. " България "?  Времето в понеделник: Студено заран, до 20° денем България 2 мин. Времето в понеделник: Студено заран, до 20° денем  Израел стартира удари по банката на „ Хизбула “ в Ливан Светът 3 мин. Израел стартира удари по банката на „ Хизбула “ в Ливан

" В този час има акции в Монтана, София област и Стара загора. Съставени са 971 предупредителни протокола. Образувани са над 70 досъдебни производства ", съобщи Митко Димитров от Министерство на вътрешните работи.

Акциите ще продължат до края на изборния ден.

Последвайте ни за още настоящи вести   в   Гугъл News Showcase

Последвайте btvnovinite.bg във   VIBER

Последвайте btvnovinite.bg в INSTAGRAM

Последвайте btvnovinite.bg във FACEBOOK

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР