Дни преди да настъпи Пълнолунието, както и след него наяве

...
Дни преди да настъпи Пълнолунието, както и след него наяве
Коментари Харесай

Пълнолуние в Близнаци - какво е важно да правим през деня

Дни преди да настъпи Пълнолунието, както и след него нескрито излизат неща, които по принцип желаеме да скрием. Времето на Пълнолунието е извънредно прочувствено и трагично. По време на Пълнолунието би трябвало да премислите някои неща и да не предприемате огромни стъпки.

Единственото нещо, което би трябвало да извършите, е да се насладите на вибрациите на Луната.

Близнаци е знак, който подготвя към другарство, по тази причина е доста значимо когато Пълнолунието е в Близнаци, би трябвало да кажете истината и да разговаряте за тези неща, които са значими за вас и е трябвало да ги кажете по-рано.

Пълнолунието в Близнаци настава в Стрелец и по тази причина се намира в противоположния на Луната знак Близнаци. По време на това Пълнолуние вие имате предпочитание да пътувате, да преживеете нови завършения, да научите нещо ново. Трябва да употребявате това време, с цел да прецените тъкмо каква е вашата задача в живота и планирайте нейното осъществяване.

Тази година Пълнолунието в Близнаци настава на 8-ми декември. Това Пълнолуние не е доста мощно, само че то може да ви даде сила, която да употребявате, с цел да дадете старт на събития, които до преди този момент са били единствено в мислите ви. Като знак Близнаците символизират двете страни на нашето създание - тялото и душата.

Когато Пълнолунието е в Близнаци, би трябвало да се заредим с самообладание към материалната страна от нас самите. Духовната и физическата ни част не всеки път са в синхрон и от време на време е доста мъчно всяка да разбере гледната точка на другата.

 Пълнолуние в Близнаци

Човешката сила е доста значима, тъй че по време на това пълнолуние можете да преосмислите това защо си коства и не си коства да употребявате вашата. Трябва също да знаем кое е това, от което би трябвало да се осовободим, с цел да не влагаме в него ненужно време и старания.

Ако вложите силата си в някои мисловни модели, взаимоотношения, държание и вярвания, това Пълнолуние е доста положително време да ги изкажете и да се освободите от тях.

Наслаждавайте се на живота и бъдете по-смели в решенията, които взимате. Използвайте силата си единствено за значими неща и ще бъдете доста по-щастливи и удовлетворени от себе си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР