Дни, преди да чукне 40 години, дуетната половинка на Милко

...
Дни, преди да чукне 40 години, дуетната половинка на Милко
Коментари Харесай

Мира вдигна сватба с 300 гости в Белгия

Дни, преди да чукне 40 години, дуетната половинка на Милко Калайджиев – Мира, се омъжи за бащата на сина си. Певицата сподели заветното Да на избраника си Джани, който е с цели 11 години по-млад от нея. въпреки да са дружно от много време, двойката вдигнали приказната женитба едвам в този момент. Тя се състояла в Гент, Белгия, където живеят от дълго време.

 

Сватбата им била почетена от близо 300 посетители, измежду които оркестър „ Фаворит “, Джошкун, с който Мира има няколко дуета, колежката й Тереза и други. И въпреки тържеството да бе надалеч от България, бяха спазени всички обичаи. В музикалната стратегия били включени танцьори с обичайни български носии, както и гайдар.

 

Булката била пременена в обилна бяла рокля, а младоженецът – в типичен мрачен костюм. Двамата се появили пред гостите хванати за ръце, а синът им, който се роди предходната година, бил гушнат в татко си. На фотосите от сантименталното събитие, певицата написа: „ Искаш ли да им покажем нашата обич, какъв брой ме обичаш и на всичко си подготвен “.

 

При все, че продължава да прави нови песни, напоследък фокусът й не пада върху кариерата, а върху фамилията, което е най-голямата наслада в живота й. Макар преди време да бяха плъзнали клюки, че двамата с Милко Калайджиев са пренесли близостта на лирическите герои в действителния живот, те постоянно са подчертавали, че са доста близки другари. Мира даже нееднократно е припомняла, че Милко е съвсем набор на татко й и в този ред на мисли постоянно го е чувствала като втори татко, другар и консултант.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР