Дни наред звездните красавици се подготвят, за да изглеждат зашеметяващо

...
Дни наред звездните красавици се подготвят, за да изглеждат зашеметяващо
Коментари Харесай

15 от най-шокиращите и скандални рокли на Оскарите

Дни наред звездните хубавици се приготвят, с цел да наподобяват зашеметяващо на блестящата вечер по връчване на най-престижните кино награди Оскар. Но дали намесата на цяла войска от дизайнери и стилисти е гаранция, че всяка звезда ще успее да избегне риска от фешън неуспех? И тази година отговорът е... не.

На тазгодишната 95-а подред гала стилните критици съумяха да преброят най-малко 15 неприятни тоалета, някои от които много разголени и пикантни.

Салма Хайек



Да стартираме със Салма Хайек, която излезе под светилните на прожекторите в блестящо алено Gucci с рокля, наподобяваща дъжд от новогодишни гирлянди. Според специалистите подобен тоалет би подхождал повече за карнавал, а не за най-престижната гала на годината.

Кейт Хъдсън



В сходен мощно бляскав искра на „ аления килим “ се появи и Кейт Хъдсън. Нейният ослепителен Louis Vuitton бе впечатляващ, само че кормилата на талията се оказаха бодли в очите на стилните коментатори. Според тях те разваляха цялото усещане от роклята, правейки фигурата на актрисата прекомерно стегната.

Зоуи Салдана



Зоуи Салдана пък бе заложили на прекомерно нормално облекло за гала от ранга на Оскарите. Измачканата рокля на Fendi, меко казано, ѝ придаваше много нехаен и безгрижен тип.

Лесли Патерсън



Сред жертвите на стилния неуспех се оказа и Лесли Патерсън – шампионката по триатлон с 9 номинации за Оскар. Нейният пъстър тоалет от 2000-те провокира измежду стилните критици асоциации за циркова танцьорка.

Хали Бери



Сериозна рецензия изяде и Хали Бери в първокласната си, само че прекомерно разголена рокля, която излагаше на цялостен показ единия ѝ крайник.

Ашли Греъм



Пухкавата Ашли бе в шармантна черна рокля, от която самоуверено надничаше голият ѝ стомах.

Моли Симс



Моли Симс пък бе съпоставена с огромното пиле от улица " Сезам " поради големите пера, спускащи от двете страни на ръцете ѝ.

Флорънс Пю



Огромната рокля на Флорънс Пю пък бе наречана " одеяло ".

Оливия Уайлд



Оливия Уайлд сподели нова наклонност в Габриела Хърст, която стилните критици нарекоха " изскачащо долни дрехи ". Основното тук е, че сутиенът би трябвало да се вижда отдолу под тоалета – и колкото повече, толкоз по-добре. Обзалагаме се, че на идващия червен килим за сезона ще има от ден на ден сходни тоалети, колкото и да не се харесват на някои критици.

Криси Тейгън



Криси Тейгън избра полупрозрачна рокля-роба с бродерия и пера.

Хайди Клум



Подобен тоалет избра и Хайди Клум, разкривайки превъзходните си крайници. 

Вижте по-долу още от най-неуспешните и нелепи тоалети на Оскар 2023, които не се понравиха на стилните и медийни наблюдаващи:



Елизабет Бенкс

 



Фан Бинбин

 



Елисън Уилямс

 



Паулина Рубио

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР