Дни наред актьорът Владимир Карамазов е сял вируси и никой

...
Дни наред актьорът Владимир Карамазов е сял вируси и никой
Коментари Харесай

Наглост и непукизъм: Владо Карамазов дни наред заразявал с Ковид-19

Дни наред артистът Владимир Карамазов е сял вируси и никой не знае какъв брой хора е съумял да болести с Ковид-19 поради своята безнаказаност и непукизма си, дочу HotArena. 

Въпреки голямото количество информация и предизвестията какъв брой е рискова заболяването, които се леят към този момент цяла година от всевъзможни канали, той не се самоизолирал, когато схванал, че е контактен с болен, нито обърнал внимание, когато се появили признаците на болестта. Разхождал се умерено и общувал с хора, до момента в който се оказало, че не може да си стои на краката.  

Карамазов се заразил от другар, на който се наложило да помогне. Той не посочи в какво се е състояла помощна, само че сподели, че болният е прекарал половин ден с колата на артиста, а три дни по-късно се потвърдило, че е с ковид. Вместо да остане 10 дни под карантина, както законът изисква от всички контактни лица, Владо се държал по този начин, сякаш нищо не се е случило. В продължение най-малко на седмица звездата от сериалите „ Откраднат живот ” и „ Дяволското гърло ” е сял вируси измежду останалите хора, излиза наяве от негово тв изявление. Болестта е дала ясни сигнала, че би трябвало да й обърне внимание. Но той отказал да проумее, че това, което му се случва, е провокирано от Ковид-19.
„ Един ден ме стегнаха гърдите в границите на 5 минути. Пих парацетамол и това нещо мина. След 2 дни ме заболя доста мощно главата. Пих там някакъв аналгин и, нали, мина ми ”, описа Карамазов. Той си оборудвал „ фитнесче ” у дома и един ден по време на тренировки го втресло. Въпреки това и макар че знаел, че е контактен с болен от ковид, той не се сетил, че е инфектиран. Трябвало да играе в зрелище, което не било играно цяла година. Понеже почнал да приказва „ на нос ”, се обадил на сътрудниците си, с цел да ги предизвести и да предложи да анулират представлението. Директорът на театъра отказал да направи сходно нещо, в случай че няма позитивен тест за ковид. Чак на идващия ден артистът и си направил теста, като от описа му по този начин и не излиза наяве дали е играл в представлението.

„ Изпаднах в огромен стрес. Мислих се, че в този момент ще спра да вдишвам ”, описа още Карамазов. Той се справил относително леко с заболяването. Големите проблеми пристигнали чак когато пробата му посочил, че към този момент няма ковид. Появили се проблеми със синусите, минал на антибиотици, две седмици нямал подушване, не усещал усети и даже ял развалена тиква, без да разбере.  За имунизациите Карамазов сподели, че има двама другари, които са доста положителни лекари. Ако те му кажат да се имунизира, щял да го направи, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР