Дневният ред на предстоящата в Анкара тристранна среща за Сирия

...
Дневният ред на предстоящата в Анкара тристранна среща за Сирия
Коментари Харесай

Турски вестник: Дневният ред на срещата между Турция, Русия и Иран ще бъде Сирия без САЩ

Дневният ред на идната в Анкара тристранна среща за Сирия сред Турция, Русия и Иран ще бъде "Сирия без Съединени американски щати ", написа турският в. "Айдънлък " в обява през днешния ден.

Според вестника трите страни-гарантки на примирието в Сирия ще обсъдят в турската столица по какъв начин да приготвят почвата за евакуиране на Съединени американски щати от Сирия, оповестено от американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила. Този въпрос стои на масата наред с тематиките за продължаването на режима на помирение в Сирия, запазването на териториалната целокупност на страната, пречистване на регионите, които са под контрола на терористични групи, развиването на събитията по отношение на механизмите за следене на примирието и други "Айдънлък " написа, че тримата водачи - Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила, Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари... към профила и Хасан Рохани ще слагат на масата и пътна карта за новия интервал, а първата точка в нея ще бъде основаването на условия за изтеглянето на Съединени американски щати от Сирия.

Анкара, Москва и Техеран водят така наречен развой от Астана, който има за цел да наложи зони за деескалация в Сирия.

Русия и Иран поддържат сирийското държавно управление, което този месец извърши военна интервенция, с цел да си възвърне контрола над анклава Източна Гута от бунтовническите сили. Над 1600 цивилни бяха убити в траялата няколко седмици атака.

Турция поддържа сирийската съпротива. Турски сили и техни сирийски съдружници неотдавна откриха надзор над Африн, най-вече кюрдски анклав в Северна Сирия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР