Дневният ред на политиците трябва да съвпада с дневния ред

...
Дневният ред на политиците трябва да съвпада с дневния ред
Коментари Харесай

Пламен Караджов: За икономическото развитие на Старозагорски регион са необходими обединени политически усилия

„ Дневният ред на политиците би трябвало да съответствува с дневния ред на българите, това ще реши проблемите в страната. Не би трябвало да се повтаря ситуацията  в 48-ия парламент, когато политически партии обсъждаха тематики, които бяха надалеч от интереса на българина, от метода на живот и говореха за един външен спор, без да чуят мнението на хората “, сподели вторият претендент за депутат в листата на „ Българска социалистическа партия за България “ Пламен Караджов.
Той акцентира, че гражданите  имат опция на 2 април да поддържат онази партия, която ще отстоява националния интерес, благоденствието на народа, качеството на живот, неутралитета и мира. „ Наложената обществена стратегия – бе осъществена в по-съществената си част, времето в ръководство беше 7 месеца, което не позволи  да се реализира изцяло “, добави той. Караджов заключи проблемите в Старозагорски район и даде формула за решенията им. Той стартира с образеца от Горно Сахране.
„ Решението на един екологичен проблем бе доказателство, че партиите могат да се сплотяват за интереса на жителите на Розовата котловина. На протестите  против капиталовото желание на  компанията  за рационализация на настояща апаратура за произвеждане на смоли в Горно Сахране бяха представители на съвсем цялата политическа палитра. Доказахме, че можем да се обединим и да отстояваме дневния ред на хората. Друг проблем, който ни сплотява всички политически сили, са  неадекватните дейности на европейската администрация посредством инструкция, която дефинира розовото масло като химическа субстанция. Но в Розовата котловина това е важен занаят. Основен проблем за нашата област, който сътвориха ръководещите за 12-те години във властта, нищо че в този момент поставят тениски, точно техният водач подписа Зелената договорка, без никакви условия  и обрече  комплекса на затваряне. Страховете на хората, заети в мините и ТЕЦ-овете  се дължат на партията на Борисов. Всички депутати от старозагорска област, които ще влязат в 49 Народно събрание, би трябвало да се обединят за удължаването живота на комплекса, от това зависи икономическото развиване на нашия район. Избирателите би трябвало да си зададат въпроса за какво би трябвало да се предоговаря в този момент в Европейска комисия, а не да се е договорило действието  му още през 2019 година “, съобщи Пламен Караджов.
Социалистът прикани на изборите да се гласоподава с номер 1, тъй като Българска социалистическа партия потвърди, че обещанията си ги извършва.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР