Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Депутатите вероятно ще прекъснат лятната си ваканция заради обезобразеното момиче

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Заради законови промени след случая с депутатите се обрисува да пресечен лятната си почивка (по концепция до края на август). Това научи " Дневник " от източници в парламентарно показаните партии, само че опциите към момента се прецизират.

По-рано във вторник (1 август) за промени в неотдавна признатите ремонти в закона за отбрана от домашното принуждение. Славов, който е номинация на " Демократична България " се разгласи за включване на интимните връзки в хипотезите на закона, като разгласи и че опити за това са правени, само че не са намерили задоволително политическа поддръжка в последните два Народното събрание.

Според неофициална информация на " Дневник " още тази седмица се чака да има съвещание на комисията по правни въпроси, която да се занимае с съответни законодателни промени. През идната може да има и пленарно съвещание. Засега не е известно дали депутатите ще се събират в досегашната постройка на Народното събрание с надпис " Съединението прави силата " или в тази на някогашния партиен дом, от идната парламентарна сесия (от началото на септември).

 " Не си сама ": Десетки хиляди излязоха в поддръжка на обезобразеното момиче от Стара Загора

Правилникът на Народното събрание гласи, че Народното събрание може да организира съвещания " когато и да е при съществуване на изключителни условия ". Заседанията се привикват от ръководителя на Народното събрание. Конституцията дава опция това да стане и по искане на една пета от депутатите (поне 48 души), на президента и на Министерския съвет.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР