Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Едно наум: Костадин Костадинов вече смята, че насилието не е ценност

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
" Едно мислено " е графа, в която " Дневник " разгласява прессъобщения, фрагменти от текстове, изявления и фото- и видеоматериали, които би трябвало да се четат или гледат с едно мислено.

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов изпадна в несъгласие със свои позиции, изказани по-рано, по въпроса за насилието и дали то би трябвало да се толерира или не.

Системата на образованието би трябвало да възпитава подрастващите, че насилието не е полезност, с цел да понижат случаите като този в Стара Загора. Това мнение изрази пред БНР водачът на " Възраждане " в първи коментар за случая.

Насилието не би трябвало да се толерира по никакъв метод, още от най-ранна детска възраст, от детската градина, през първи-втори клас, до момента в който човек приключи образованието си, сподели той.

Точно преди шест месеца обаче водачът на " Възраждане " като обществено похвали сина си за " раздадени балтии " (шамари) против " евробабаит " в учебно заведение. Костадинов-младши събирал подписи измежду съучениците си за референдума против еврото, а негов съученик се противопоставил на партийната работа и скъсал една от бланките, се разбра от думите на бащата. " Аз дисциплинирам децата си, допускам и вие ги възпитавате по този начин, когато принудител пристигна при тях, те да му отвърнат ", разяснява случая със сина си Костадинов. Самият водач на " Възраждане " преди години стана жертва на принуждение откакто от водача на " Воля " Веселин Марешки.

Днес съобщи, че управлявалите последните 30 години са премахнали възпитанието в учебно заведение, а " като няма образование, няма по какъв начин някой да внушава на детето кое е положително и кое неприятно отвън фамилията ". Само на фамилията, по думите му, също не можело да се разчита, тъй като " родителите са разнообразни ", само че той не можел да им бъде съдник.

Рубриката “Анализи ” показва разнообразни гледни точки, не е наложително изразените отзиви да съответстват с публицистичната позиция на “Дневник ”.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР