Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Трансферът на Меси в САЩ е увеличил абонатите на "Епъл"

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Преминаването на Лионел Меси в клуба от Мейджър лийг сокър (МЛС) е нараснал неведнъж клиентите на стрийминг услугата на " Епъл ", която обезпечава достъп до мачовете от американския шампионат.

От юни, когато аржентинецът публично беше показан като състезател на " Интер ", до момента клиентите са се нараснали с 300 хиляди. Общият им брой към този момент надвишава 1 милион души.

" Епъл + " закупи права да излъчва МЛС надалеч преди прехвърлянето на Меси, само че в този момент се възползва от известността на седемкратния притежател на " Златната топка ".

Договорът на платформата с МЛС е за 10 години на стойност 2.5 милиарда $.

 Всички печелят: какъв ще е резултатът от прекосяването на Меси в Съединени американски щати Всички печелят: какъв ще е резултатът от прекосяването на Меси в Съединени американски щати

" Епъл " и МЛС показаха, че са удовлетворени от резултатите на начинанието през първите няколко месеца, само че броят на клиентите и гледаемостта са строго защитавана загадка. Според Sports Business Journal (SBJ) това е разочаровало някои ръководители на клубове, които биха предпочели по-голяма гласност.

Според платформата Sports Media Watch, който беше излъчен по два канала - Fox и FS1, е гледан от 1.75 милиона фенове. В историята на МЛС единствено един дуел е по-гледан - през 2004 година сред " Ди Си Юнайтед " и " Сан Хосе ърткуейкс ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР