Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Кораб, превозващ близо 3 хил. автомобила, все още гори край бреговете на Нидерландия

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Горящ транспортен съд, пренасящ коли, продължава да се носи край крайбрежията на Нидерландия, заяви бреговата защита ден откакто записаният в Панама кораб, при което почина индийски член на екипажа, а няколко други бяха ранени, съобщи " Ройтерс ".

199-метровият транспортен съд се възпламени през нощта във вторник и няколко души от 23-членнния екипаж скочиха зад борда, с цел да избягат от пламъците, и бяха избавени от нидерландската брегова защита.

Бреговата защита заяви на уеб страницата си в четвъртък, че повода за пожара е незнайна, само че в запис, оповестен от нидерландската телевизия RTL, се чува чиновник на незабавните служби да споделя, че " пожарът е почнал от батерията на електрически автомобил ".

Приблизително 25 от общо 2857 транспортни средства на кораба, който е пътувал от Германия за Египет, са електрически.

Панамските морски управляващи започнаха следствие и се чака Нидерландия да подкрепи инспекцията, сподели представителят на Нидерландския съвет за сигурност Ариен Зегерс пред " Ройтерс ".

Корабът се е отклонил на запад в интернационалните води от първичното си местонахождение тъкмо до остров Амеланд в посока остров Терсхелинг, заяви нидерландската осведомителна организация ANP.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР