Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Море в София? Кажете Ciao на най-новия плаж Mare di Sofia в сърцето на столицата

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Усетете магнетичното омагьосване на морето, пренесено право в сърцето на София! въодушевен от dolce far niente културата на Амалфи, предлага неповторимо градско плажно преживяване, което не изисква да пътувате по стотици километри единствено с цел да стигнете до морето.

Специалното разкриване на този незабравим италиански плаж ще се състои на 4 август на стадион " Юнак ", с присъединяване на DARA. Само през август ще имате опцията да се потопите в една същинска градска лагуна със средиземноморски дух, да се насладите на разнородни коктейли, въодушевени от италианския крайбрежен живот, и да се забавлявате на жива музика, до момента в който усещате неповторимата атмосфера на Амалфи.

Локацията на е обсипана с пясък и слънчеви лъчи. А с цел да предложи същинско плажно чувство, на бара ви чака изискана селекция от коктейли, в това число цялостната сбирка на Malfy Gin: Originale, con Limone, con Arancia и Gin Rosa. Дестилиран с фини растителни съставки, измежду които ръчно подбрана хвойна, италиански лимони, розови грейпфрути, портокали и комбиниран с италианска вода, Malfy Gin дава обещание да ви придвижи в топлите обятия на Амалфи, без да се постанова да излезете от столицата.

Вдъхновени от освежаващите усети на джина, всеки петък до края на месеца Mare di Sofia провеждат цветни празненства със специфични дрескод хрумвания. Очакват ви още:

И още доста други цветни и вълнуващи събития, морски бриз и музика! Последната вечер на 2 септември ще бъде маркирана със особено Closing Color празненство с DJ Marten, което дава обещание същински възторг от страсти и цветове. За да целунем лятото за сбогом, както прилича.

 Море в София? Кажете Ciao на най-новия плаж Mare di Sofia в сърцето на столицата

А с цел да можете да се впишете още по-добре в италианската просвета и фешън изискан, насладете се на впечатляващите фешън дизайни на българския бранд KNAPP, въодушевени от плажния живот на Амалфи. Привлечете всички погледи на плажа в София със специфичната капсулна сбирка от бански, плажни кърпи и други аксесоари!

 Море в София? Кажете Ciao на най-новия плаж Mare di Sofia в сърцето на столицата

За повече информация по отношение на работното време, цените на билетите и идните събития посетете формалния уеб страница на Mare di Sofia на или последвайте профилите на плажа в обществените мрежи, с цел да сте сигурни, че няма да пропуснете най-интересното от лятото в София!

*Ако имате навършени 18 години, не пропускайте изключителната опция да станете част от духа на Италия и да се насладите на безгрижното обаяние на морето в сърцето на София! Добре пристигнали на първия по рода си градски плаж Mare di Sofia.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР