Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

С цитат от Тръмп Костадинов обяви, че иска разпускането на "Продължаваме промяната - Демократична България"

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов разгласи, че партията му ще внесе искане в Конституционния съд за разпускането на " Продължаваме промяната - Демократична България ". Така той отговори на вчерашното на Българския хелзинкски комитет, подписано от 121 души, в което се желае политическата мощ да бъде оповестена за противоконституционна и да бъде разпусната.

 Граждани желаят от основния прокурор партия Граждани желаят от основния прокурор партия " Възраждане " да бъде разпусната

Във видео, оповестено в страницата на " Възраждане " във " Facebook ", очевидно изнервеният Костадинов на няколко пъти се обърна с грозни прилагателни към подписалите се под настояването. Според него те не са никакви интелектуалци, както се били показали, а " сган ".

" Голяма част от тези хора са деятели на " Продължаваме промяната - Демократична България ". Тъй като от тази коалиция се опасяват да пуснат непосредствено против нас сходен сигнал, те употребяват тези така наречен интелектуалци ", сподели Костадинов и добави, че ще пусне сигнал против всеки един от подписалите се под писмото, с цел да бъдат разпитани от прокуратурата.

След като сигналът до Конституционния съд бъде изпратен, " Възраждане " ще пусне и подписка в поддръжка на настояването си.

 Костадин Костадинов не изключи опцията да съди част от подписалите се за възбрана на Костадин Костадинов не изключи опцията да съди част от подписалите се за възбрана на " Възраждане "

" Ще изтъквам някогашният американски президент Доналд Тръмп. Той споделяше " те не идват за мен, те идват за вас ". Сега е същото - те не идват за " Възраждане ", идват за вас ", добави Костадинов без да прецизира по кое време и по какъв мотив Тръмп е произнасял тези думи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР