Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Концертите на Тейлър Суифт в Сиатъл предизвикаха сеизмична активност

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Концертите на Тейлър Суифт в американския град Сиатъл генерираха сеизмична интензивност, еквивалентна на земетресение с магнитуд 2,3 по скалата на Рихтер,.

На 22 и 23 юли Суифт излезе на стадион Lumen Field пред 144 хиляди почитатели. Концертите бяха част от международното турне на певицата Eras, чиято американска част е към своя край.

 Тейлър Суифт стартира международното си турне Тейлър Суифт стартира международното си турне

За сеизмичната интензивност по време на концертите заяви Джаки Каплан-Ауербах, която е професор по геология в Университета на Западен Вашингтон. Тя сподели, че интензивността най-вероятно е породена от мощния тон на апаратурата или от хилядите фенове на певицата, които са танцували от самото начало.
Малко след края на концертите самата Суифт написа в " Инстаграм ": " В Сиатъл беше един от най-любимите ми уикенди. Благодаря за всичко! За всички крясъци, скачане, танци, пеене с цяло гърло! "

Това не е първият случай, в който концерт провокира сеизмична интензивност. Такава беше записана и през 2011 година по време на концерт на групата Foo Fighters в Нова Зеландия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР