dnevnik.bgДжеф Безос, най-богатият човек на планетата, се е договорил за

...
dnevnik.bgДжеф Безос, най-богатият човек на планетата, се е договорил за
Коментари Харесай

Джеф Безос договори развод, в който жена му получава поне $35 млрд.

dnevnik.bg

Джеф Безос, най-богатият човек на планетата, се е договорил за изискванията за бракоразвод с жена си Маккензи. Сумата, която тя ще получи са рекордните най-малко 35 милиарда $. Според сп. " Форбс " семейство Безос има 131 милиарда $.

Тя заяви още, че резервира 4% дял в " Амазон " - колосът за онлайн търговия, който мъжът ѝ основа преди четвърт век.

Маккензи Безос няма да има присъединяване във " Вашингтон пост " и в " Блу произход ", компанията за галактически полети.

Предишният най-скъп бракоразвод беше този на търговеца на творби на изкуството Алек Уилдърстийн и брачната половинка му Джослин, напомня Би Би Си. През 1999 година тя получи 3.4 милиарда $.

Джеф Безос остава със 75% от каузи от 16.3% в " Амазон ", който притежаваше преди уреждането на развода. Но Маккензи му трансферира всичките си права за гласоподаване при ръководството на компанията.

Тя е един от първите чиновници на " Амазон " и през днешния ден е създател на романи с две издадени книги. Тони Морисън ѝ преподава уроци по креативно писане в Принстън.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР