Дневен хороскоп за понеделник, 20.07, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за понеделник, 20.07, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Успехи за една зодия днес, трудности за друга

 Дневен хороскоп за понеделник, 20.07, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Успехът е с вас. Проведете плануваните настоятелен срещи с непознати сътрудници, макар че ви убеждават да ги отложите, тъй като няма да бъдат сполучливи. Трудно им е да одобряват, че още веднъж сте по-добри от тях. Денят ви е добър за разискване на контракти и покупко-продажби с сътрудниците ви, а и за тяхното сключване до края на работното време. Не пренасяйте неприятното си въодушевление в фамилията или при среща с интимния сътрудник, с цел да не съсипете хармонията в връзките си. Проблемите в полово отношение се дължат на неналичието на самочувствие в този ден, поради самовнушението, че не сте задоволително привлекателни. 

ТЕЛЕЦ  

Работете интензивно, бъдете уверени в правотата си и ще пожънете нечуван триумф. Много от вас ще се почувстват изтощени след края на работния ден. Стабилизирайте връзките с сътрудниците си, с цел да получите тяхната поддръжка за професионалните си хрумвания. Вечерта забравете за работата и се отдайте на развлечения. Семейните дами да чакат приятни сантиментални преживявания. Сексът ще ги зареди със сили. Несемейните могат да срещнат своята огромна обич и да бъдат щастливи, само че дали е същинската ще покаже времето на опознаване, което не трябва да подценяват.

БЛИЗНАЦИ

Проблемите са на всички места към вас и ви изнервят. Не пътувайте, с цел да избегнете конфликт с пътната полиция, който в допълнение ще ви ядоса до степен на експанзия. По-добре останете на работното си място, с цел да отхвърлите дилемите си. Заради демонстрация на твърдоглавие или дебелоглав от ваша страна може да си създадете професионални проблеми. Не допускайте проблеми в фамилията си. Очертава се опцията за кратковременно въодушевление. Любовта на интимния ви сътрудник сигурно ще ви зареди с нови сили. Не подценявайте половите си преживявания, поради неналичието на естетика в връзките ви.

РАК 

Няма да ви се разминат разправии на работното място поради неприятното въодушевление на ваш сътрудник, който нанася щета на всички, заети с обща задача. Ако желаете да изяснявате връзките си, не повишавайте звук, с цел да приключите бързо. Въпреки компликациите сте в стихията си и всичко с което се захванете ще е сполучливо. Очаквайте доходи. Обсебени сте от мисълта за обичаните си хора и желаете час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви чакат незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са натурален завършек на приятните вечерни часове. Бъдете нежни и се отдайте на възприятията си. 

ЛЪВ

Увереността ви във вашите силите и умеенето ви да поддържате връзка ви оказват помощ да се справите със отговорностите си на работното място. Ще извършите следващата крачка по пътя към поставената цел. Осъзнайте личните си неточности и помислите по какъв метод ще ги коригирате, с цел да си спестите бъдещи проблеми в бизнеса и финансовите загуби. Възможно е новите запознанства в персонален проект да прераснат в дълготрайна връзка. Ако сте фамилни се пазете от невярност, благи дами. Не сте единствените, които се отдават на полови преживявания със инцидентни сътрудници, само че през днешния ден те ви подсигуряват инфекции и заболявания. 

ДЕВА

Днес сте натоварени с непостижима работа, част от която не е ваша. Избегнете утежняване на връзките си с вашите сътрудници поради мърморенето и недоволството ви, което както е типично за вас, през днешния ден е над допустимата норма. Отново може да се подбудени и от ваши сериозни думи, които от дълго време сте не запомнили, само че са ги наранили и те помнят. Появата на някогашни ухажори ще ви сътвори проблеми, в случай че сте основали семейство. Самотните ще се радват на сантиментална среща. Няма да постигнете нищо, в случай че решите да сте нападателни по време на секса с обичания си, изключително в случай че не сте фамилни.

ВЕЗНИ

Приемете предложенията за спомагателна работа, само че я разпределете сред всички сътрудници. Печалбата не е дребна и ще зарадва всички. Не проявявайте лакомия, с цел да не се неуспехите - няма по какъв начин да се справите сами. Резултатите ще ви зарадват още до вечерта, единствено в случай че работите дружно с останалите и не сте се дистанцирали афектирани. Партньорските връзки с представителите на противоположния пол са сполучливи и ви носят взаимно задоволство, изключително в случай че сте фамилни и щастлива в брака. Несемейните дами ще изживеят незабравими сантиментални мигове. 

СКОРПИОН

Не тръгвайте на път, с цел да не си загубите времето поради провалена среща. Откажете се от спомагателна  работа, в случай че е обвързвана с натоварване, с цел да се справите с вашите съществени задания. Бъдете прозорливи при провеждането на настоятелен диалози, свързани с работата ви и подписването на дълготрайни контракти. Днес е добре несемейните дами да се замислят за основаване на семейство, да не отхвърлят предложения за развлечения  и да се огледат за подобаващия сътрудник. Семейните дами да се отдадат на интимни мигове и полови прекарвания. 

СТРЕЛЕЦ

Възползвайте се от опцията да поставите началото на нова работа, в случай че сте уверени, че ще се справите. Осъществете от дълго време премислен план, който ще ви донесе положителни приходи. Целеустремеността на работното място ще ви помогне да осъществите желанията си и да измененията живота си. Не бъдете прибързани. Вечерта се пригответе за приятни сантиментални преживявания, само че не пропускайте да извършите обещанието си за вечеря отвън дома. Любовта на сътрудниците ви липсва, по тази причина се постарайте да си възвърнете хармонията както в възприятията, по този начин и в секса и то още през днешния ден. 

КОЗИРОГ

Подготвени сте от сутринта за дейна работа. В положително въодушевление сте и може да подразните с рецензия, макар че е шеговита, ваш сътрудник, който е пристигнал без предпочитание на работа, само че той ще се засегне. Всички стартирани служебни задания ще ви донесат триумфи, в случай че не сте прибързани. Следобед посетете своите настоятелен сътрудници, с които имате опция да уговорите взаимни планове. Несемейните дами са пред своя звезден момент на среща с любовта. Очаква ви ново любовно въодушевление. Сексът ще ви достави наслаждение, в случай че възприятията ви са споделени. Ще изживеете незабравими интимни мигове с сътрудник Скорпион. 

ВОДОЛЕЙ

На вашето работно място подтиснете желанието си да обиждате вашите сътрудници поради нещо, което ви е изнервило или засегнало, без те да са имали това желание, макар че е добре да ревизирате изказванието им. Тактът и деликатно премислените дейности ще ви спестят бъдещи проблеми.  Успехът е с вас, а приходите за деня са отлични. Време е да се вгледате в себе си и да осъзнаете какви усеща изпитвате. Ако не сте фамилни дами и задачата ви е взаимно бъдеще без усеща, няма да сте щастливи. Семейните и влюбени в своите брачни половинки ги чакат сантиментални мигове и полови удоволствия. 

РИБИ

Очаквайте на пътя ви да се появят компликации, поради  недоброжелателно отношение от страна на вашите сътрудници. На работното място се справяте чудесно, в случай че не сте прекомерно самоуверени. Натоварването с повече задания няма да се отрази добре нито на вас, нито на връзките с сътрудниците ви. Бъдете умерени. Не изневерявайте на колегата си, единствено тъй като сте се усъмнили в неговата честност. Сами ще предизвикате реакция, която няма да ви хареса и ще ви отдалечи. Не разчитайте на хармонични полови връзки, поради вашето държание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР