Дневен хороскоп за неделя, 10.05, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за неделя, 10.05, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Огромно напрежение за представителите на една зодия днес

 Дневен хороскоп за неделя, 10.05, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Уверени сте в силите си и ще съумеете във всички занимания, като ги завършите до края на почивния ден. Не поставяйте ново начало. Обмислете опциите за стабилизиране на финансовото си положение. Планирайте дилемите си за идната седмица с вярата, че всичко последователно се възстановява. Вашите сътрудници са разочаровани от нежеланието ви да им се доверите. В персоналния живот е вероятен непредвиден поврат, тъй като сте отишли на обед с настоятелен сътрудници, с което сте събудили ревността на брачния си сътрудник. Вечерта изяснете недоразуменията, а в леглото не проявявайте експанзия, с цел да накажете усъмнилите се във верността ви.

ТЕЛЕЦ

 

Денят е почивен, само че е сполучлив за вас. Анализирайте държанието на близките и в случай че не е това, което очаквате, преценете дали не сте го провокирали със свои дейности. Мнението и концепциите ви ще бъдат чути от вашите сътрудници. Единствените проблеми са подбудени от утринна препирня с децата ви, която ви пречи да работите интензивно, тъй като непрекъснато мислите за тях. Възможен раздор в персоналните ви връзките, тъй като сте прекомерно ревностни. Денят е съвършен за подписване на брак. Естествено е след разправиите да нямате предпочитание за секс. Все отново си помислете дали точно сексът няма да ви сдобри.

БЛИЗНАЦИ

В почивния ден по-добре не се поддавайте на изкушения, свързани с рисковани дейности. Подтикват ви ваши другари. Те знаят добре, че в случай че се захванете с нещо, постоянно го завършвате и намирате необикновени решения за проблемите. Емоцията ви е повече от допустимото и ще се отрази на работата и на връзките ви. Личните ви връзки са проблематични. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят желанието ви да сте си вкъщи и с обичаните си хора. Вечерта се отдайте на полови преживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

РАК

Отново сте във властта на страстта и прекомерната ви сензитивност пречи на действителната преценка на ставащото в този почивен ден. Работата, с която сте се захванали изисква доста старания, с цел да се справите с зараждащите проблеми. Не е изключена поддръжката на хора, от които въобще не я очаквате. Не я отхвърляйте! Преодолейте терзанията си, свързани с обичаните ви хора, тъй като те с нищо не са ви наранили. Не надавайте ухо на клеветите. Стабилността ви в възприятията е причина да сте неповторими в интимните мигове. Сексът с новите ви сътрудници ще бъде впечатляващ.

ЛЪВ

Причината да сте напрегнати е подбудена от незавършени задания, които сте изоставили поради други отговорности. Днес, макар че деня е почивен, е добре да ги приключите и да обмислите бъдещите си проекти. Начинанията не са сполучливи, в случай че не сте приключили всичко изостанало. Не обмисляйте промени, с цел да избягате от отговорност и не пропилявайте сполучливия ден. Изобщо не сте нестабилни по връзки на персоналния си живот, само че още не можете да осъзнаете този факт. Проблемите са подбудени от ваши неточности. Отново рискувате да изневерите, а по-късно се вините всички, само че не себе си.

ДЕВА

Очаквайте под напрежение почивен ден. Не сте освободени и от настоятелен диалози и от заседание с вашите сътрудници и началници. Ще са сполучливи и ползотворни, в случай че запазите успокоение и не показвате неприятното си въодушевление. Не демонстрирайте вашата самостоятелност и упоритостите си. Внимавайте в думите и не бъдете инатливи, когато отстоявате вашето мнение. Приятна новина за триумф в любовта ще ви оправи настроението и ще ви окрили. Намерете най-кратката пътека към сърцата на интимните си сътрудници, тъй като в случай че пропуснете секса по ваша виновност, ще ви заменят още на идващия ден.

ВЕЗНИ

Разправия с ваш сътрудник ви работи подтискащо, само че не ви разреша да се отказвате от отговорностите си даже и в почивния ден. За да изясните възприятията си излезте отвън вашия офис. Ще избистрите мислите си и ще осъзнаете какво да измененията. Бъдете виновни към отговорностите си. На работното място очаквайте запознанства с нови настоятелен сътрудници, които ще ви бъдат потребни в месеците пред вас. Отношенията с обичаните хора последователно се успокояват. Щастието и хармонията в любовта ви следват по петите. Семейните ще изживеят незабравими полови мигове, а несемейните да се отдадат на секс, в случай че са сигурни в силата на възприятията си.

СКОРПИОН

Пазете се от непредвидени конфликти на отзиви с вашите сътрудници. Запознанства в почивния ден, които не са подобаващи за вас може да ви отклонят от поетия път. Не е изключено за провалят професионалните ви проекти. Трудностите са подбудени и от прекомерната ви наивност и от навика ви да обсебвате хората към себе си. Направете вярна преценка на държанието си. Ще се изострят връзките с колегата ви, в случай че не внимавате с думите си. Контролирайте страстите си и не се опитвайте да оправдаете държанието си. Вечерта сте още под въздействие на разправиите, разразили се следобяд. Обидените сте без причина и не желаете да се отдадете на полови наслаждения.

СТРЕЛЕЦ

Полезно е да се преборите с егоизма си и с материалните си желания, пробвайте да го сторите в почивния ден. И дребния прогрес е потребен за вас. За компликациите по пътя ви не е отговорен никой, с изключение на вас. Справете се сами с тях. Престанете да търсите странични аргументи за ваше опрощение. Просто си спомнете, че при вашето предпочитание да сте перфекционисти и вие постоянно грешите. Очаквайте значими събития в персоналния живот. Личните ви връзки са проблематични поради следващите интриги, на които обичаните ви хора са едва ли ухо. Не се колебайте да поставите непосредствено въпроса за изневярата, в която ви упрекват.

КОЗИРОГ

Подвластни сте на промени в почивния ден поради блян да докажете, че сте подготвени за новите си отговорности. Въоръжете се с самообладание и не се противопоставяйте на хората от обкръжението си. Не проявявайте експанзия и не се налагайте. Причината да сте недоволни от постигнатото и от себе си е, че не сте съумели да отнемете от ваш сътрудник задача, която носи добра облага, тъй като бихте се справили по-добре. Каквито и задания да имате денем, откакто ги завършите вечерта бъдете измежду най-близките си хора и възстановете хармонията в връзките си. Нови познати ви притеглят и впечатляват, само че не ги обвързвайте преждевременно в полова връзка.

ВОДОЛЕЙ

Търпението и правилното отношение към всички е трамплин за вашите нови триумфи в почивния ден. Не започвайте нищо ново. Обмислете добре проектите си за деня. Това ви е задоволително. Деловите диалози са сполучливи, само че не забравяйте, че не трябва да подписвате документи с неразбираемо наличие. Договорите за кредитиране или съдружничество оставете за идващите дни, с цел да сте сигурни, че са ви нужни. Самотните дами мечтаят да се влюбят. Ако са над междинна възраст да не се изоставят, и да не не помнят правилото, че хубостта идва от душата. Да са постоянно женствени. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни и да се преценявате с желанията на интимния си сътрудник в леглото.

РИБИ

Напрежението е голямо в този почивен ден. Начинанията ви са обречени на неуспех поради хората, с които сте решили да работите. Повечето отговорности ще ви лишават съвсем целия ден. Въоръжете се с самообладание. Не се обвинявайте, че не сте решили вярно силите си. Имате ги, само че не сте подготвени да насочите силата си към поставената цел. Не бъдете прибързани и обмислете добре каква помощ да желаете. Вечерта бъдете нежни и благи с околните си, скъпи дами. Чувствата ви принуждават да се разкъсвате сред към този момент съществуващата връзка и възможната бъдеща. Не наранявайте интимния си сътрудник с невярност, тъй като и вие ще страдате.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР