Дневен хороскоп за 7.10, сряда, изготвен от Свелана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 7.10, сряда, изготвен от Свелана Тилкова -
Коментари Харесай

Новите запознанства водят до проблеми за една зодия

 Дневен хороскоп за 7.10, сряда, направен от Свелана Тилкова - Алена

ОВЕН

Ако съумеете да си осигурите поддръжката на вашите сътрудници и настоятелен сътрудници, постигате прогрес в начинанията и се успокоявате от създалото се напрежение. Ще получите и морална и практическа помощ от ваши авторитетни познати, на които постоянно сте разчитали, а и те на вас. Не пропускайте и почивката си скъпи дами, с цел да съберете сили за дейна работа. Дарете приятни мигове на околните си и на обичания си. Вечерта си пийнете чаша алено вино и се отдайте на интимни диалози.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте проблеми в деловите връзки, основани от вас самите поради нежеланието ви да сте компромисни с вашите сътрудници. При опция отложете плануваните срещи и диалози, в случай че не съумеете да убедите вашите сътрудници да кажат мнението си. Анализирайте грешките си и в случай че е допустимо ги отстранете. Стабилизирайте връзките с околните си, благи дами. Ако сте фамилни и имате деца, проявете ловкост, с цел да ги накарате да ви слушат. Ще постигнете мир и успокоение, в случай че не ги критикувате.

БЛИЗНАЦИ

Най-добре е да обогатите познанията си, даже и в случай че се постанова да го сторите в непозната професионална сфера. Претворете проектите си в действителност и не забравяйте да благодарите за помощта. Пътуванията са сполучливи. Не проявявайте прибързаност, бъдете търпеливи и ще се радвате на триумф. Намерете най-безболезнения метод, с цел да наложите мнението си в фамилията, с умеенето си да сте по женски гъвкави. Брачният ви сътрудник има проблеми, които са причина за отвод от полови удоволствия. 

РАК

Днес сте прочувствени, променливи и разсеяни, единствено тъй като не сте наясно по какъв начин ще организирате дните си в до края на месеца и на годината и спорите с вашите близки още от в този момент за празничните дни в края на декември. Рискувате в разсеяността си да допуснете някоя неточност, в случай че решите да работите интензивно и да спорите с сътрудниците си. Не пътувайте. Следобед ще ви ядосат ваши родственици, които не сте чували от години. Не се тормозете от появяването им,  не бъдете прекомерно гостоприемни.

ЛЪВ

Успехът и през днешния ден е с тези от вас, които се занимават с преподавателска активност и пишат лекциите си. Имате опция да поддържате връзка с деловите си сътрудници, да разрешите проблеми свързани с работата ви. Денят е добър за пътешестване със фамилията или другари, в случай че сте си взели отпуск. След работа си създайте позитивни страсти с вашите близки и с вашия сватбен сътрудник, в случай че сте фамилни или пък с обичания, в случай че сте го срещнали. Вечерта бъдете благи и нежни и се отдайте на сантиментални мигове.

ДЕВА

Въпреки че връзките ви с вашите сътрудници са нестабилни, сте уверени и се справяте без проблем с компликациите. Имате опция да се справите с всичките даже и с нерешимите проблеми със дилемите си на работното място. Намерете компромисно делово решение, с цел да ви поддържат. Вечерта не канете посетители, в случай че фамилията ви желае да си почивате и да не поддържате връзка с външни хора, даже и в случай че това са вашите приятелки. Ще изпълнят главата на колегата ви с празни думи и отзиви и ще го изнервят. 

ВЕЗНИ

Деловите диалози са несполучливи, в случай че говорите повече от разрешеното. Късметът ви изневерява. Концентрирайте се в работата си през днешния ден, с цел да не изпуснете приходи, които не са ви непотребни. Не мислете, че в случай че имате неотложни служебни отговорности някой ще се заеме с тях вместо вас. Семейните дами да не оставят без внимание децата и брачния си сътрудник, с цел да си спестят проблеми и подозрения, че си имат друга тръпка. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се двоумят при покана за празненство.

СКОРПИОН

Не се тормозете от подмолни дейности, тъй като са във ваша изгода, а тези, които ги творят скоро ще си получат заслуженото. Благоприятни са начинанията, общуването с сътрудниците ви, разрешаване на професионални проблеми. При намиране на ново решение проявете досетливост. Не правете опити да измененията персоналния си живот посредством основаване на нова интимна връзка, скъпи дами, тъй като в случай че сте фамилни ще страдате. Новото завладяване няма да ви донесе мечтаното полово задоволство.

СТРЕЛЕЦ

Подгответе се за непредвидени гости вкъщи, които ще ви притеснят. Не се усамотявайте, излезте и се срещнете с хора, диалозите с които ще ви се отразят добре. Справяте се чудесно с работата си. Подгответе се за значимите настоятелен срещи на работен обяд, които отложихте предходния ден. Следобед се обрисуват разправии с околните ви поради вашата непрекъсната служебна претовареност. Ако сте бизнесдами, не подценявайте обичания и децата си. Вечерта се отдайте на сантиментални мигове.

КОЗИРОГ

Днес сте изкушени от нови запознанства, само че бъдете деликатни кого допускате в живота си. Обвързването с настоятелен сътрудници, които не познавате, само че сте ги харесали при диалог, не е във ваша изгода, тъй като ще претърпите разочарования. Следобед неприятна вест може да ви скапе краткотрайно настроението. Близките ви към този момент се тормозят от вашето неявяване, а и от самотата. Вечерта се отдайте на отмора и приятни занимания. Сексуалните удоволствия са заслужената премия към колегата.

ВОДОЛЕЙ

В този ден несъгласията са подбудени от компликации, провокирани от немарливостта на вашите сътрудници. Ако имате натовареност със задания, избягвайте разправиите с тях и странични хора. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на нечестни хора, които допускате безогледно до себе си.  Избягвайте запознанствата, скъпи дами. Не разчитайте на шанса си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с околните си вкъщи. Не се надявайте на полови наслаждения, тъй като сте изтощени.

РИБИ

Ако след работа сте си вкъщи се отдайте на отмора и забавление, в случай че желаете да отморите пълноценно след напрежението деня. На работното място се справяте чудесно. Деловите срещи са сполучливи, в случай че не спорите и не налагате мнението си заядливо. Обмисляйте добре направените ви оферти. Направете нужните промени в подредбата на дома си, с цел да зарадвате брачна половинка си. Поговорете с околните и с децата си. Не пропускайте опцията за възобновяване на хармонията в връзките.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР