Дневен хороскоп за 30.11.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНСпокойствието

...
Дневен хороскоп за 30.11.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНСпокойствието
Коментари Харесай

Една зодия не трябва да показва лошото си настроение днес, а ненужните покупки за други - са абсолютно забранени!

Дневен хороскоп за 30.11.2022 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Спокойствието на вашето работното място и хармонията в връзките ви се отразяват добре.  Избягвайте ненужните разногласия и не защитавайте ваш сътрудник, който се е забъркал в спор. В никакъв случай не разказвайте за професионалните си проекти на непознати хора, които са видимо доброжелателни, само че може да ви предадат, в случай че вашите съперници им платят за услугата. Анализирайте деликатно всичко, което се случва в роднинското обграждане, с цел да не навреди на персоналните ви връзки, в случай че сте фамилни или влюбени и подготвени да създадете семейство. Ако имате проблеми в персоналните връзки и половия живот, просто преразгледайте държанието си. 

ТЕЛЕЦ

На работното място не допускайте интервенция на некомпетентни хора, в случай че желаете да се справите бързо и безпроблемно със дилемите си. Не пропускайте да деянията увереност в реализиране на задачите си. Очаквайте финансови приходи, само че не бързайте да харчите, тъй като тези пари са ви нужни с цел да покриете разноските си за месеца. Не си създавайте проблеми поради ината си. Не ви поучавам да спорите с брачния си сътрудник за битовизми, с които е редно да се оправи самичък, тъй като наранявате егото му. Не сте подготвени за полови наслаждения тъй като желаете сътрудникът ви да се почувства отговорен, само че грешите и си вредите на връзките.

БЛИЗНАЦИ

Избягвайте рецензията и не показвайте неприятното си въодушевление на работното място, тъй като никой не ви е отговорен. Не прекалявайте с вслушване в безсмислените диалози, които водят вашите сътрудници, а вие сте любопитни и непрекъснато надавате ухо. Не взимайте прибързани и недомислени решения. Промените са във ваша изгода. В персоналния си живот сте в положение да си създадете проблеми, поради прояви на безпричинна ревнивост към брачния или съкровен сътрудник. Не се изненадвайте, в случай че сами сте повода да се лишите от полови удоволствия. 

РАК

Работата ви спори, в случай че се предпазвате от неточности. Не харчете пари за ненужни покупки, тъй като ще са ви нужни в околните дни. Имате опция да разрешите персоналните си проблеми. Признанието и триумфът ви са обезпечени, в случай че не се захващате със задания, които не можете да завършите, само че поради забавянето по ваша виновност ще се наложи да ви отрежат от заплатата. Заядливият звук в дома ви би бил повода още веднъж да се чувствате неразбрани. Разрешете основаните фамилни проблеми. Не допускайте нови разправии да вгорчат живота ви. Намерете пътя към сърцата на обичания си, с цел да не се лишите от полови удоволствия. 

ЛЪВ

На работното място сте уверени в себе си. Изпълнени сте с готовност да докажете на всички вашите качества. Предпазвайте се от предложенията за губещи вложения. С работата си се справяте чудесно. Не се ядосвайте, в случай че зависите от сътрудниците си или подчинените си, а те забавят тяхната част от общите ви отговорности. Бъдете търпеливи. Вечерта бъдете с околните си и с обичаните си. Създайте сантиментална конюнктура. Сексуалните удоволствия сигурно ще ви разтоварят от напрежението и ще заличат умората, която сте натрупали в остатък. 

ДЕВА

Не разчитайте на шанса си. С опциите си сте в положение да постигнете доста. Бъдете търпеливи на работното място и триумфът няма да ви изостави. Очаквайте материални придобивки до края на деня. Новите оферти за професионална реализация не би трябвало да ви главозамайват, тъй като може да претърпите загуби. Ваши другари, които сте трансформирали незабелязано във врагове, се пробват да вредят на персоналните ви връзки. Късметът не е с вас. Въздържайте се от от почтени флиртове, тъй като ще съсипете хармонията в връзките си. Няма да сте в добра форма поради стореното, изпитвате виновност и ще вършиме опити да избегнете половите удоволствия. 

ВЕЗНИ

Отхвърлете най-важните си задания. Проведете отлаганите настоятелен срещи и диалози. Вечерта си дайте отмора и не се занимавайте с нищо. Постепенно възстановявате връзките с деловите си сътрудници. Дали ще съхраните тези връзки зависи от вашето положително предпочитание и от умеенето ви да осъзнавате грешките си. Чувствате се свободни да прекарате вечерта както ви харесва, само че в случай че сте фамилни сте подвластни и от околните си и от вашия сватбен сътрудник. Не допускайте отдалечаването им и не се лишавайте от полови удоволствия. 

СКОРПИОН

Покажете на какво сте способни на работното място. Не споделяйте новите си хрумвания и проекти, тъй като неприятелите ви могат да ви провалят. Денят ви е добър за разискване на контракти и покупко-продажби, само че не разрешава да поставяте подписа си под окончателните съглашения, макар, че вашите сътрудници са изключително настоятелни. В персоналните ви връзки  има леко пропукване. Ако сте сбъркали по отношение на брачния си или съкровен сътрудник, променете държанието си. Не наранявайте обичаните си хора, с цел да не се лишите от полови удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Добре е да разчитате на себе си. Отстоявайте правилата си. Успехът ще бъде с вас, в случай че не проявявате неспокойствие и не сте прибързани. Пригответе се за нови задания. Очаквайте информация за доходи. Ако сте спестовни, ще може по-често да си почивате и да пътувате в края на всяка седмица. В персоналният ви живот е умерено. Ако не допуснете странична интервенция да се трансформира в причина за разтърсвания, ще съхраните хармонията и разбирателството. Вечерта не пропускайте миговете със фамилията и с колегата си, в случай че не сте го основали. Не се лишавайте от половите мигове.

КОЗИРОГ

Не мислете за бъдещите си професионални проекти. Новите срещи ви носят рисковани оферти и доста бъдещи разочарования. Овладейте страстта си, тъй като може да ви попречи на решенията. Ограничете контактите си. Можете да подготвите за автограф контракти и финансови документи, които ви подсигуряват сполучливо съдействие. Не се колебайте да споделите възприятията си, в случай че желаете да съхраните връзките си с вашия сватбен сътрудник. Раздялата може да предизвикате сами. Не разочаровайте колегата си с държанието си, с цел да не се лишите принудително от половите удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Ще се сблъскате с компликации, които няма по какъв начин да предвидите тъй като са подбудени непознати хора, появили се ненадейно към вас. Въоръжете се с самообладание, с цел да се справите със дилемите. Успехът е с вас. Не обиждайте сътрудниците си с непредпазливи думи и упреци, че техни познати са ви основали проблеми. Склонни сте да си създадете проблеми в персоналните връзки, поради неспособност да приемете мнението на вашите близки за пътешестване по време на идните празници в края на годината. Прави са, че е време да мислите още занапред. Не спорете и не проявявайте ината си, с цел да не се окажете без компания довечера и да не се лишите както от интимните мигове и диалози, по този начин и от половите удоволствия.

РИБИ

На работното място се справяте бързо със дилемите си. Във ваша изгода е да отложите плануваните настоятелен срещи. Не проявявайте ината си. Поставете сполучливо начало на нови занимания. Денят е добър за научна работа. Благоприятен е за започване на ремонт във вашия офис, в случай че няма да пречи на служебните ви отговорности и няма да блокира работата ви, тъй като ще претърпите загуби. Днес, за разлика от професионалните ви триумфи, в персоналния живот е добре да се погрижите за хармонията и да не допускате разправии. Ако имате проблеми със секса, сигурно ще сте афектирани и със занижено самочувствие, само че не търсете виновността единствено в колегата си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР