Дневен хороскоп за 29.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНСтабилизирайте постигнатото,

...
Дневен хороскоп за 29.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНСтабилизирайте постигнатото,
Коментари Харесай

Прекалената амбиция изиграва лоша шега на една зодия

 Дневен хороскоп за 29.07.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Стабилизирайте постигнатото, в случай че сте на работното място и при нужда се срещнете с началниците си, които желаят да видят резултатите от поставените задания. Похвалата им ви радва. Ще извършите неточност, в случай че без да се посъветвате приемете предложение за смяна на работата си. Ще съжалявате още на идващия ден. Не се надявайте на взаимни отстъпки с брачната и интимна половинка, изключително в случай че играете двойна игра. Сексуалните ви връзки са повода да се разпилявате на два фронта, само че в един миг мъчно ще издържите.

ТЕЛЕЦ

На работното място не спорете с сътрудниците си и се занимавайте единствено с рутинната си работа. Ако желаете да наложите мнението си, сторете го без експанзия. Не отхвърляйте помощ на вашите сътрудници. Възможни са спорове с началниците ви, в случай че не им помогнете. Здравия разсъдък ще ви помогне да ги предотвратите. Избягвайте изясняване на връзките. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост. Причината е във вашата претовареност. Не се изкушавайте да обяснявате на колегата си какъв брой сте изморени, тъй като ще навредите на половите си връзки.

БЛИЗНАЦИ

Налага се да се отдадете на публичен живот, само че сте обезпокоени без да знаете тъкмо защо. Причина няма, единствено си наложете такт и самообладание и бъдете рационални с думите и дейностите си. Може би това, което вършиме не ви носи предстоящото задоволство. Не поставяйте началото на нови задания, в случай че не сте сигурни в себе си и не давайте пари назаем на хора, които не познавате. Вечерта ще се радвате на сантиментална среща, която очаквате от дълго време с огромно неспокойствие. Не се вживявайте в своята половост, с цел да не се неуспехите. 

РАК

Ще спечелите положителни пари, в случай че се занимавате с търговия и изключително в случай че имате склад за продажба на едро, само че бъдете деликатни. Може да оформите договорите, които желаете да подпишете през идната седмица. Ако не преценявате добре новите си настоятелен познати, навлизащи устремно в живота ви, ще си аргументите  неприятности, единствено тъй като сте показали наивност. Радвате се на споделени усеща и не би трябвало да се притеснявате за персоналните си връзки, само че това не е причина да се отдавате единствено на професионалните си фантазии. Интимният ви живот е съразмерен, а сексът ще ви зареди с нови сили.

ЛЪВ

Анализирайте диалозите си и осъзнайте неточности си от началото на месеца, тъй като би трябвало да ги отстраните навреме. Обмислете бъдещите си проекти без да ги споделяте. Пазете се от импулсивни решения и прочувствени реакции, с които ще си навредите в допълнение. Няма да ви липсват компликации, в случай че сте на работното си място. Нормализирайте връзките си вкъщи и ще се убедите, че спокойствието прави щастливи и вас и интимния ви сътрудник. Сексът ще ви се отрази добре, в случай че сте се напрегнали на работното място. Изживейте на драго сърце интимните мигове.

ДЕВА

Не взимайте прибързани и недомислени решения в този ден.  Импулсивните действия ще отдалечат мига на сполучливо довеждане докрай на дилемите ви на работното място. Работете задълбочено, умерено и решително. При опция осъществете от дълго време замислено пътешестване и го съчетайте с друга работа, с цел да не се окаже на вятъра. С триумф ще разрешите досадни фамилни проблеми. Не се опитвайте да командвате вкъщи. Вечерта ви е подготвила изненадващо запознанство. За несемейните то може да приключи с пламнали усеща и полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Ще ви поднесат нова информация, посредством която да откриете нови благоприятни условия за професионална изява, само че бъдете деликатни да не е подвеждаща. Ако имате опция посетете семинар или конференция. Не е изключено да прекратите настоятелен връзки с ваш сътрудник, с който работите от години, само че той към този момент е обвързван и с вашите съперници. Проблемите следобяд са свързани със фамилията и децата. Разправията с колегата ви сигурно ще прерасне в скандал, в случай че кажете, че няма по какъв начин да се приберете рано вкъщи. Не разчитайте на полови удоволствия, в случай че не сте изяснили връзките си. 

СКОРПИОН

Налага се да отстранявате вреди, нанесени ви от неприятели. Защитете своите професионални ползи. Нямате причина да сте тактични и компромисни, откакто ви вредят. Прибързаните дейности при разискване на настоятелен проблеми и финансови контракти ще ви донесат загуби. Начинанията са сполучливи. Дар-словото  ви оказва помощ да наложите концепциите си. Ако сте се влюбили, само че обектът на възприятията ви е ангажиран, рискувате да се сблъскате с неучтивост или измами. Изневярата и инатливия блян към полови удоволствия, макар забележимата опасност от конкуренцията, ще ви навредят.

СТРЕЛЕЦ

Денят е сполучлив, макар че сте напрегнати, в случай че сте търпеливи и не предизвиквате спорове с вашите сътрудници, макар че съзнателно ви пречат да работите умерено. Не пътувайте. Във ваша изгода е да дадете всичко от себе си, с цел да получите същинското самопризнание, което заслужавате на работното място. За разлика от професионалните, фамилните ви връзки са в рецесия още от сутринта, скъпи дами. Ядосали сте колегата си още със ставането. Вечерта нервността ви може да се трансформира в причина за липса на полови удоволствия.

КОЗИРОГ

В този ден  имате опция да се устремите към поставената цел, само че се постарайте да не проявявайте непотребна упоритост или най-малко ловко прикривайте от близките това, с което ще ги ядосате. Не е добре да губите своите съдружници. Ще се разкрият нови вероятности за работа, само че вие имате към този момент своята цел, която ще следвате. Звездите не ви поучават да разрешавате персонални проблеми, по тази причина по-добре забравите за желанието си. Не прекалявайте с настояванията си за полови удоволствия, в случай че обичаните ви хора нямат предпочитание за тях.

ВОДОЛЕЙ

Вашите познания и опит ще ви оказват помощ при осъществяването на служебните ви отговорности, колкото и да са натоварващи. Вашите сътрудници са срещу измененията, които имате желание да осъществите, само че през днешния ден ще се съгласят с вас. Не бързайте да обмисляте основаване на частен бизнес, единствено тъй като някой ви е засегнал, тъй като денят не е подобаващ за задачата. Близките ви още веднъж са разочаровани от вашето неявяване и назрява следващата препирня. Намерете време за тях и поговорете с децата си. Липсва схващане у интимните ви половинки. Трудно могат да ви простят заетостта ви, която ви лишава от тяхното наличие. Не се надявайте на полови наслаждения.

РИБИ

Поднесете концепциите си на вашите сътрудници, с които може да се срещнете на настоятелен обяд или вечеря. Въпреки напрежението сте в чудесно въодушевление сте и се чувствате добре, опознавайки ги в друга светлина. На работното си място бъдете умерено дейни и не се преуморявайте, само че съберете сили и се справете с неотложните си задания. Личните ви връзки са застрашени от разпад, освен това по ваша виновност. Не сте сигурни в възприятията си. Не се домогвайте до полови наслаждения с хора, които не ви харесват, с цел да си спестите душевните премеждия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР