Дневен хороскоп за 28.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе бъдете

...
Дневен хороскоп за 28.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе бъдете
Коментари Харесай

Успешен ден за една зодия днес, но има условие

 Дневен хороскоп за 28.10.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не бъдете прекомерно изнервени, в случай че ви принуждават да вършиме поправки, изключително в случай че сте възнамерявали нещо друго, което съгласно вас ще ви донесе доходи и самопризнание. Потърсете компромиса. Ако имате опция пътувайте и се разтоварете от напрежението. Задълженията ви на работното място изключват диалози по телефона с хора, които се пробват да ви унищожават деня. Проведете диалог вкъщи, с цел да разчупите ледовете, които стартират да получават големи размери и да ви отдалечават от обичаните ви хора.  По-добре се откажете от секса, тъй като няма да ви достави предстоящата приятност.

ТЕЛЕЦ

Общувате доста, макар че е срещу волята ви, а запознанствата могат да ви донесат не малко разочарования. През целия ден сте подвластни на внезапни промени в настроението. Ще създадете проблеми с обкръжението си. Ако сте на работното си място не се претоварвайте с спомагателни задания. Работата ви спори и без терзания от ваша страна. Семейните ви връзки изискват разбор, с цел да изгладите недоразуменията с брачната си половинка. Сексуалният ви живот се възстановява, само че би трябвало да сте по-активни в леглото.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте подготвени на всичко, с цел да отхвърлите дилемите си до края на деня и по-късно да се отдадете на развлечения с ваши посетители от чужбина. Наложете си успокоение и ще отхвърлите дилемите си с лекост. Бизнесмените, на които следва да възнамеряват вложения могат да изчакат няколко дни. Брачният ви сътрудник е изкушен да ви посети ненадейно на работното място. Не флиртувайте, с цел да не ви хване на мястото на престъплението. Любимите ви са разочаровани от нежеланието ви да се отдадете на полови удоволствия. Нямате причина да отказвате интимните мигове.

РАК

Ще се радвате на триумфи. Ще постигнете съгласие с сътрудниците си и ще получите препоръки от другари. Не се доверявайте на непознати. Бъдете деликатни, с цел да не пропуснете опцията за осъществяване на диалозите с началниците си и да желаете покачване. Отношенията ви с обичаните хора са хармонични, само че сте в положение да създадете проблеми, в случай че сте прекомерно безмълвни вечерта. Вместо замислената физиономия, която сте лепнали още сутринта на лицето си, се усмихнете, с цел да не се лишите от половите мигове. 

ЛЪВ

Логиката и съществено изречените думи ще убедят хората към вас да се съгласят с вашите доводи и да ви поддържат. Всички действителни хрумвания можете да реализирате благодарение на близки хора. Трудностите са преодолими и не трябва да ви тормозят. Бизнесмените, които развиват активност, обвързвана с огромни вложения, могат да потърсят нови сътрудници. Следобед в почивния ден посветете времето си на разрешаването на фамилни проблеми, които са повода за съвсем необратимо отдалечаване на брачната ви половинка. Не разчитайте на бързо превъзмогване на рецесията в връзките. Не се отдавайте на изневери и секс отвън фамилията, тъй като ще съжалявате горчиво още в идващите дни.

ДЕВА

Не пътувайте, тъй като сте разсеяни. Надеждите и проектите ви няма да се осъществят, в случай че предприемате импулсивни промени. Ограничете контактите с сътрудниците и началниците си. Не започвайте нови занимания преди края на месеца. Приемете предложение за работа, в случай че можете да я завършите в деня. Ревността на половинката ви през днешния ден е провокирана от ваши дейности. По-добре е да запазите успокоение и да си поговорите откровено преди абсурдът да е достигнал необратимата си точка. Оправете бързо връзките си тъй като половият ви живот е пред цялостен неуспех.

ВЕЗНИ

Помислете си върху проектите за близкото бъдеще. Пристъпете към изясняване на връзките, които сте развалили. Отложете плануваните настоятелен диалози. Непредвидени разноски може да нарушат стабилността на бюджета ви, в случай че прахосвате парите си безогледно преди края на месеца. Отношенията с интимната ви половинка не са хармонични и унищожават желанието ви за работа. Не сте склонни да простите обидните думи, които по ваше мнение са незаслужени и бягате от полови удоволствия.

СКОРПИОН

Не проявявайте наивност към малко познати или непознати хора, с цел да избегнете загуби. Не бъдете прекомерно сериозни към сътрудниците си и не прекалявайте с условията си на работното място. Бизнесмените да заобикалят вложенията, за които нямат доказателства за обезпечена облага. Не сте в положение да прецените дали рецензията на обичаните ви хора е във ваша изгода. Разправията ви е обезпечена. Със сигурност ще се лишите от половите удоволствия, в случай че не сведете глава и не се извините на интимния си сътрудник.

СТРЕЛЕЦ

Неочаквани проблеми поради несъответствуващи запознанства постановат да въведете ред в живота си. Отдалечете от пътя си хората, които демонстрират нездравословен интерес към вашите проекти. Не бъдете прекомерно доверчиви, в случай че се занимавате с бизнес. Денят е изпълнен с промени, които са свързани с професионалните ви проекти. Обмисляйте добре дейностите си. Любимите ви хора са се отчаяли от нежеланието ви да се приберете рано, тъй като са ви подготвили приятна сантиментална вечер. Сексуалните стремежи на половинката ви се разминават с вашите. Вредите на връзките си.

КОЗИРОГ

Подгответе се за изненадващо посещаване на хора, които не сте виждали от години. Явно са решили, че могат да извлекат персонална изгода. Бъдете внимателни. Всички, които имат желание да подписват контракти за съдружничество през днешния ден да проведат съвещания с бъдещите си сътрудници. Семейните ви връзки се възстановяват. Бъдете сговорчиви и тактични с обичаните си. Не пропускайте половите удоволствия, с цел да не си създадете нови проблеми. Бъдете нежни в леглото.

ВОДОЛЕЙ

Ще ви изненадат доходи, които са добре пристигнали след вчерашните ви терзания. Не бързайте да харчите, даже и да ви се коства, че няма да изпаднете в рецесия. Следобед ще получите оферти за нови професионални изяви от ваша страна и положителни доходи. Преценете дали не са рисковани. Несемейните да чакат предложение за брак. Семейните да се отдадат на интимни мигове. Сексуалните контакти с сътрудници, към които не изпитвате усеща, ще оставят във вас неприятни мемоари.

РИБИ

Ще имате положителни приходи и ще извършите покупките за дома и офиса си. Ако сте уговорили значима среща, осъществете я до обед. Не са изключени разочарования, в случай че сте на работа. Пазете се от ласкателства. Преодолейте прекомерната си сензитивност. Деловите диалози са сполучливи, в случай че ви предложат да ги проведете през днешния ден. Старанието ви да сте благи с обичаните си хора ще бъде оценено. Вечерта ви чака сантиментална среща и приятна изненада. Намерете подобаващите думи, с цел да споделите възприятията си и се отдайте на полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР