Дневен хороскоп за 27.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННеочаквано ще

...
Дневен хороскоп за 27.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННеочаквано ще
Коментари Харесай

Представителите на една зодия отново си късат нервите днес

 Дневен хороскоп за 27.08.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Неочаквано ще зародят проблеми на работното място, които ще наложат незабавна финансова помощ. Не се опасявайте да потърсите заем от ваши близки, който ще върнете до дни. Стабилизирайте връзките с сътрудниците си и завоюваните позиции. Настроението ви е чудесно, уверени сте в силите си, само че все пак триумфът може да ви изневери. Опитайте да си върнете положителните връзки с обичаните си хора. Не съсипвайте хармонията поради нежеланието ви да се лишите от свободата си. Не се тормозете, че сексът може да ви обвърже с интимния ви сътрудник, в случай че към момента не сте подготвени за основаване на семейство. 

ТЕЛЕЦ

Анализирайте освен работата си, а и държанието. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността ви е причина несъзнателно да засегнете някого. Не се колебайте и се извинете. Бъдете прозорливи при провеждането на настоятелен диалози, свързани с работата ви и подписването на дълготрайни контракти. Не разчитайте сантименталните запознанства да се трансфорат в трайни връзки. Не споделяйте с близките любовта си, с цел да не изживеете отчаяние. Не пропускайте да докажете на обичания си, че половият ви живот с него е наслаждение за вас.

БЛИЗНАЦИ

Ще насочат към вас нови настоятелен оферти, които си коства да обсъдите. Ако прецените, че не са във ваша изгода ги откажете, само че не и поради нечие гледище. На работното място сте разсяни и необщителни, а това сигурно ще се отрази и на работата ви. Задълбочете се в отговорностите си, с цел да се справите. За следващ път ще се занимавате със фамилни проблеми, свързани с завещание. Заради възприятията ви може да се пробват да ви изнудват да препишете нещо на роднините на брачна половинка ви. Най-добре е вечерта да изясните казуса и да вземете решение за вашето бъдеще.  

РАК

Днес сте чувствителни към всичко обвързвано с вашата професионална активност, поради рецензия, която е неоснователна. Обърнете внимание на хората от обкръжението си. Увлечени сте от концепциите си за материалните желания. Рискувате да пропуснете късмет, за какъвто от дълго време мечтаете. Отложете фамилните диалози за вечерта, тъй като персоналният ви живот се развива по метод, който изисква да преразгледате връзките с колегата си. Сексуалният ви живот също е проблематичен. Причината този път е във вас, тъй като не се чувствате задоволително обичани и сте се затворили в себе си. 

ЛЪВ

Забравете прибързаността и се захванете с новите си задания към обед. Сутринта сте към момента във властта на фантазиите си и мечтаете за отмора и пътешестване зад граница. Задълженията ви на работното място са натоварващи, само че ще ви донесат самопризнание. Предстои ви покупка, поради непредвидени разноски за поправки. Вечерта разрешете фамилен проблем, обвързван със подозрение за невярност. Хармонизирайте фамилните връзки. Уговорете сантименталните срещи. Колкото и да сте изтощени и захласнати от триумфите си, не пропускайте половите удоволствия, които ще ви заредят със сили. 

ДЕВА

Справяте се добре с всичко замислено. Възползвайте се от всяка удобна опция да изява. Ще сте в положително въодушевление, в случай че сте се справили с работата си. Имате опция да покажете на какво сте способни. Не споделяйте проектите си, тъй като ще се разочаровате, че са попаднали у ваши съперници. Точно в този ден сте в положение да разрешите доста фамилни проблеми. Брачният ви сътрудник ще ви сътвори проблеми поради нежеланието ви да пътувате и да се отдадете на възприятията си. Влюбените могат да се отдадат на полови удоволствия. Несемейните дами могат да споделят възприятията си. 

ВЕЗНИ

Пазете се да не влошите финансовото си положение, поради новите си познати. Не ги канете на разхитителен обяд в безценен ресторант, единствено с цел да блеснете, тъй като ще желаят да повторите и потретите, все за ваша сметка. Скоро ви следва заплащане на остарели отговорности. Проявете нерешителност в общуването с хората от обкръжението си. Жените  да чакат ново въодушевление или флирт. Мъжете да се пазят при нови познанства или среща със остарели обожатели, тъй като ги чакат неприятности. Вечерта бъдете откровени в възприятията си. Ако са споделени, се отдайте на полови удоволствия. 

СКОРПИОН

Бъдете деликатни и прозорливи на вашето работно място, в случай че в сте се заели с нови задания, даже и съвпадащи с вашите познания. Отложете взимането на значими решения и недомислените промени. Ще постигнете задачите си, в случай че не се ядосате, че се справяте по-бавно с професионалните си задания. Важно е да се преценявате с мнението на индивида до себе си, изключително в случай че не сте фамилни и желаете да намерите своята половинка. Сексуалните удоволствия няма да ви липсват, в случай че не сте прекомерно упорити и се преценявате с желанията на колегата си.

СТРЕЛЕЦ

Подвластни на зародили недоразумения, поради несъгласия на работното място. Финансови проблеми ви скапват настроението. Бъдете деликатни, с цел да избегнете най-малко част от деловите си проблемите. Не спорете с сътрудниците си и се занимавайте с рутинните си задания. Очаквайте изненадващо посещаване от настоятелен задгранични сътрудници. Следобед посветете времето си на разрешаване на фамилни проблеми. Чувствата ви са споделени. Въпреки това в интимните връзки към вас се вихрят бурни пристрастености. Не се надявайте на бързо помиряване, в случай че сте се изпокарали.

КОЗИРОГ

Не пътувайте, в случай че не е необходимо и няма по какъв начин да го отмените поради отговорностите си. Не рискувайте с инициативи, тъй като ще си навлечете загуби. Стабилизирайте постигнатото на работното място. Нервността ви е във ваша щета. Не очаквайте бързо и елементарно разрешаване на финансови проблеми, свързани с професионалните ви проекти. Семейните проблеми ще ви изнервят, тъй като сте прекомерно заети и нямате време за дома и околните си. Вечерта се постарайте да зарадвате обичания се с сантиментална вечеря, в случай че желаете да изживеете полови удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Избегнете финансовите загуби, които са провокирани от вас и ще ви съсипят нервите поради личните ви недомислени дейности. Трудностите са преодолими, в случай че сте търпеливи и си наложите успокоение. Разговорите с деловите ви сътрудници са сполучливи. Приходите няма да закъснеят. Време е несемейните дами да помислят за основаване на семейство, в случай че имат половинка до себе си или да се огледат за подобаващия сътрудник, в случай че още не са разкрили. Можете да се отдадете на полови удоволствия, единствено в случай че сте сигурни в възприятията си.

РИБИ

Пред вас се разкриват нови вероятности за напредък в професионалната сфера. Сега е моментът да градите бъдещите си проекти и за нова работа и за материални триумфи. Ще ги реализирате в скоро време. Възможни са и неуспехи. Помнете, че сте ги провокирали сами.  Не уговаряйте настоятелен срещи, тъй като сте изтощени. Имате опция да изразите любовта си и да създадете естетика в фамилните връзки. Сексът ще ви зареди с положително въодушевление и ще ви освободи от напрежението на работното място. Не забравяйте да излизате с другари, в случай че не сте фамилни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР