Дневен хороскоп за 26.11, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕНПредстои

...
Дневен хороскоп за 26.11, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕНПредстои
Коментари Харесай

Спокоен и разтоварващ ден за една зодия

 Дневен хороскоп за 26.11, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Предстои ви спокоен и разтоварващ ден, в който ще се занимавате с приятни неща, които ви успокояват. Ще изхвърлите непотребните движимости с единствената цел да обновите и подредите отначало живота си. Бъдете сговорчиви и с триумф ще се справите със отговорностите си свързани с работата ви. Конфликти в фамилията ще съсипят настроението ви вечерта, в случай че не се овладеете и не си наложите самообладание, с цел да разберете къде е казуса и да го решите. Неподходяща покупка, обвързвана с дарове за рожден ден, е причина за казуса. 

ТЕЛЕЦ

Днес сте във върхова форма и бликате сексапил, само че притегляте и несъответствуващи хора към себе си. Деловите срещи са сполучливи, тъй като сте спокойни и самоуверени. Отдавна не ви се беше случвало да сте с чудесно самочувствие. Следобед се постарайте даже и с цената на повече старания да отхвърлите работата си. Вечерта се усамотете. Не позволявайте страстта да ви подтикне да се карате с околните си без причина навръх фамилния празник. Няма за какво да вините брачната си половинка за неналичието на секс, в случай че сте изневерили и са ви разкрили. 

БЛИЗНАЦИ

От сутринта сте променливи и прочувствени. Ако ви следва да сключвате договорка не избързвайте, а обмислете всичко още един път. Не слагайте подписа си под финален контракт. Звездите ви отварят необятно вратите към нови благоприятни условия за професионални триумфи. Възползвайте се от тях и триумфът ще бъде с вас. Не е изключено при инцидентно другарство и ненадейно привличане да се окаже, че сте срещнали подобаващата половинка. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Не избързвайте със половите удоволствия. 

РАК

Трудности ви пречат на работното място и блокират опцията да постигнете задачите си до края на деня. По-добре се въоръжете с самообладание и приемете, че забавянето е във ваша изгода и ви защищава от неточности. Възможни са непредвидени разноски или финансови загуби. Бъдете деликатни при работа с пари. Не позволявайте на страстта да ви попречи да сте рационални в думите и дейностите си. Не създавайте проблеми в фамилията си. Изневярата на половинката си тълкувайте като протест против вашето държание и липса на чести полови контакти. 

ЛЪВ

Въпреки компликациите ви следва сполучлив ден, в който жънете за следващ път материални триумфи. Вашият оптимизъм ви оказва помощ да постигнете отлични резултати и да достигнете следващия професионален връх. След обяд имате повече компликации, по тази причина завършете всичко значимо до обед и се отдайте на потребни диалози с вашите сътрудници и подчинени. Запазете успокоение при общуването с вашите родственици, които се пробват да ви дадат доброжелателни препоръки, само че задачата им е тъкмо противоположната - да съсипят връзките ви. Не спорете с тях, тъй като ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви схващат, няма по какъв начин да ги измененията. 

ДЕВА 

Днес се чувствате в свои води на работното място. Постарайте да сдържате страстите си и да завършете работата си. Ще срещнете хора, които ще ви обогатят с нови познания и ще ви бъдат потребни. Не се ядосвайте поради непознатите неточности, даже и в случай че вредят на работата ви. Стига да можете ги поправете и продължете напред.  Заетостта ви ще изнерви околните ви и ще ви сътвори неприятности, в случай че не сте се справили със фамилните си отговорности преди да седнете на фамилната вечеря. Не ги разочаровайте, а забавете малко подреждането на трапезата. 

ВЕЗНИ 

Използвайте опцията да се справите с изостаналите задания. Не се натоварвайте с няколко едновременно. Степенувайте ги по значимост, с цел да не се преуморите. Отложете деловите срещи и диалози. Не са изключени въздействия в профил, които ще се отразят неподходящо на работата ви. Не се включвайте в съмнителни търговски покупко-продажби. Бъдете сериозни към минусите си, променете се и животът ви ще се промени в същия момент. Не ви поучавам вечерта да прекалявате с условията към половинката си. Бъдете деликатни и грижовни, с цел да не се лишите от секс. 

СКОРПИОН

Денят ви е под напрежение, само че сполучлив. Освободете се от скептицизма си. Не позволявайте да провалят възможностите ви за материална стабилизация, макар, че сте неуверени в силите и опциите си. Работете съсредоточено и без да отклонявате вниманието от професионалните си отговорности и ще имате триумф. Очаквайте предложение за работа. Имате чувството, че ви липсва любовта на интимната половинка. Ако сте позволили грешката да флиртувате пред очите й или на съседите си ще се разминете със половите удоволствия. След това каквото и да обяснявате, не чакайте амнистия. Съмнението ще остане.

СТРЕЛЕЦ

Запознанствата на работното място ще ви основат съществени проблеми, в случай че са свързани с професионалните ви проекти. Не се обвързвайте с новите си познати и работете сами. Дългоочаквана новина, която ще научите при неочакваното осъществяване на делова среща, е гаранция за постигането на поставената цел. Звездите ви предизвестяват за проблеми в персоналните връзки поради нежеланието ви за взаимни отстъпки не с половинката ви, а с нейните нахални родственици, които все желаят нещо от вас. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, в случай че не сте съхраните положителния звук в връзките си. 

КОЗИРОГ

В този ден очаквайте нови оферти за нова активност, само че също и компликации на работното място. Не бързайте с обещанията за вложения, даже и в случай че са ви препоръчани от ваш сътрудник. На всички, които и през днешния ден работят интензивно и гонят следващата цел, звездите припомнят, че би трябвало да са тактични и умерени в дейностите си. Не закъснявайте доста след работа, с цел да не изнервите околните си, изключително в случай че сте дали обещание след фамилния празник да отидете на заведения. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, в случай че не са свързани с невярност, която по никакъв начин няма да се хареса на обичаните ви хора. 

ВОДОЛЕЙ

Денят е удобен да водите диалози, свързани с промени на работното място. Колегите ви няма да ги отхвърлят. Пътуванията ви носят бъдеща облага. Може да подписвате документи, само че не и свързани с финансови интервенции.  Не влизайте в непотребни диалози и спор на работното място. Личните връзки са проблематични, само че виновността е ваша. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето държание зависи дали ще дистанцирате интимната си половинка или ще се отдадете на интимни мигове и полови удоволствия.

РИБИ

Запознанствата ви би трябвало да са добре преценени. Не се обвързвайте с обещания за финансова поддръжка. Денят е под напрежение, по тази причина отложете значимите настоятелен срещи. Добре е да приемете делово предложение, което няма да ви отклони от директната работа, само че ще ви донесе отлични доходи. Стремежът ви да сте водещи и вашата самонадеяност ще са причина да сте неразбрани от близки си родственици. Сексуалните ви връзки не ви задоволяват, само че виновността е във вашето държание и неспособност да кажете какво тъкмо очаквате от сътрудниците си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР