Дневен хороскоп за 26.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе взимайте

...
Дневен хороскоп за 26.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе взимайте
Коментари Харесай

Незабравими изживявания очакват една зодия днес

 Дневен хороскоп за 26.10.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не взимайте прибързани решения и не предприемайте решителни стъпки за смяна. Възможно е утежняване на финансовото положение. Бъдете виновни и въздържани. Отложете деловите диалози и внимавайте в думите и дейностите си. В персоналните връзки липсва хармонията, единствено тъй като сте решили да се инатите. Възможно е усложняване на връзките в фамилията, по тази причина бъдете изключително деликатни към околните си. Не подлагайте възприятията им на подозрение. Ако имате желание да изяснявате връзките си в леглото, по-добре се откажете от секса, тъй като ще е изпълнен с неприятни мигове.

ТЕЛЕЦ

Работата ви отегчава с еднообразието си и сте подготвени за промени в професионален проект, само че този ден не ги позволява. Пътуванията са нежелателни. Пазете се от недообмислени решения, с цел да избегнете неточности. Много от вас би трябвало да създадат значим житейски избор. Денят разрешава провеждането на настоятелен диалози и срещи. Обърнете внимание на обичаните си хора, които страдат от неналичието на време за сантиментални мигове. Вечерта се приберете с обичаното ви вино и след сантименталната вечеря се отдайте на приятни полови мигове.

БЛИЗНАЦИ

Пазете се от обири на интелектуален труд и експанзия от страна на съперници, които ще продадат като свои вашите познания, в случай че не търсите законова отбрана. Търговците имат опция да осъществят отлични облаги преди края на месеца. Не предприемайте инициативи. Заемете се с рутинната си работа, с цел да не се неуспехите. Денят не ви разрешава да рискувате. Сериозни са проблемите в връзките с обичаните ви хора. Следобедът ви предлага нови запознанства и сантиментални увлечения. Не правете прибързани опити за доближаване и за полови преживявания с малко познати сътрудници.

РАК

Не ви поучавам да приемате прекомерно персонално отправените ви забележки, в случай че желаете да се справите с най-обикновени задания. Пазете се от кражба на улицата. Не е изключена рецесия в материално отношение. Контролирайте разноските си и не раздавайте заеми. Преди да търсите задоволство от щедростта си, преценете дали постъпвате вярно. Неприятели могат да съсипят напълно хармонията в персоналния ви живот. Ще ви ласкаят и ухажват, до момента в който  отидете на среща. Пазете се от вечеря в дома на новите си познати, тъй като сигурно ще приключи със секс, който след време ще ви накара да страдате.

ЛЪВ

Заредете с воля и увереност и променете навиците си, с цел да не се окажете подведени и впримчени в работа, която носи доходи на някой към вас. Въпреки възможностите за доходи, денят е неподходящ. Възможни са разправии с сътрудниците ви на работното място. Отдайте се на интелектуални занимания. При опция осъществете делово пътешестване. Вечерта очаквайте приятни вести, свързани с сантиментална среща и изясняване на възприятията ви с обичаните ви хора. След като си докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и положително въодушевление.

ДЕВА 

Общуването с нови познати ще ви попречи да работите умерено и концентрирано в този значим за вас ден, поради плануваните значими задания. Възможни са загуби и неуспех на желанията ви, единствено тъй като не сте желали да засегнете въпросните хора, които може да се окаже, че са умишлени вредители. Бъдете спестовни. В околните дни не очаквайте доходи. Интимните ви сътрудници се усещат все по-привлечени от вас. Не ги наранявайте. Ако сте правилни и откровени в възприятията си, ви чакат незабравими интимни преживявания и здравословен секс. 

ВЕЗНИ

Денят е неподходящ за дейна работа, даже и да сте възнамерявали дилемите, които да отхвърлите. Не очаквайте  или в случай че ги имате ще са малко. От сутринта се постанова да разрешавате стоварили се върху вас проблеми на работното място, макар че не ви засягат директно. Въпреки напъните ви да постигнете помирение с вашите разярени сътрудници, няма да съумеете да ги успокоите. Емоцията ви пречи да сте благи и да показвате възприятията си без импулсивност и експанзия, които отблъскват половинката ви. Рискувате да отблъснете и околните си и обичаните си хора.

СКОРПИОН 

Оценявайте действително дейностите на близките. Не губете решителността си и ще блеснете с професионалните си умения, даже в случай че дадете отвод на следващото делово предложение. Успехът ви е обезпечен, в случай че не сте прибързани и планирате работата си. Уговарянето за сключване на покупко-продажби, свързани с вложения не е удобно за вас. При опция прекарайте деня измежду фамилията си. Не се опитвайте да налагате на обичаните си хора правила на държание и не ревнувайте. Няма по какъв начин да сте щастливи в леглото, в случай че не приемете желанията на интимния си сътрудник. 

СТРЕЛЕЦ

До обед  не уговаряйте срещи, които ви мамят, само че няма да са сполучливи. При запознанства, не се поддавайте на нечий сексапил или умеене да омайва с думи, с цел да не се разочаровате в деловите връзки.  Вечерта очаквайте потребни настоятелен срещи и диалози. Не обръщайте внимание на дребните неприятности. Заради ваши залитания в извънбрачни връзки се обрисуват съществени проблеми и недоразумения в фамилията и отдалечаване на половинката ви. Сексуалните ви връзки са унищожени, поради обидата, която сте нанесли на обичаните си хора. 

КОЗИРОГ

Ще се сблъскате с компликации, които са спънка при работа, изискваща финансиране, по тази причина се откажете от желанието си да инвестирате. Проблем е, че няма по какъв начин да го осигурите бързо изключително в този ден, а не е изключено и да се откажете от него, тъй като сте решили, че се справяте и с вашите средства. Завършете дълго отлагана работа и ще си разчистите пътя към бъдещи триумфи. Не бъдете нападателни към колегата си, в случай че ви е засегнал. Сексът, обвързван с невярност е мотив да съжалявате, че сте затръшнали вратата към постоянните си интимни връзки.

ВОДОЛЕЙ 

Предстои ви сложен ден. Отложете срещите си и новите запознанства, в случай че не са наложителни или планувани. Не проявявайте прекомерна интензивност на работното място. Обсъдете с вашите сътрудници и началници нововъведенията на вашето работно място. Не е изключено да се почувствате отговорни, поради обстоятелството, че не сте изпълнили дилемите си вкъщи. В положение сте да постигнете естетика връзките с обичаните си хора, стига да се преценявате с техните стремежи. Сексуалните наслаждения гарнирайте с сантиментална вечеря и чаша хубаво вино.

РИБИ

Не се поддавайте на желанието да блеснете с нови хрумвания и промени. Време е за начинание, само че не сте решили какво и по кое време да започнете и дали този ден е подобаващия. Не сядайте зад кормилото. Избягвайте разискването на настоятелен проблеми. Проявете самообладание, каквото и става към вас. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността в интимните връзки е безпричинна и може да засегнете обичаните си хора. Не си позволявайте по-бурен секс, в случай че имате до себе си сътрудници, родени в Риби или Везни. Ще ги отблъснете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР