Дневен хороскоп за 25.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДнес сте

...
Дневен хороскоп за 25.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДнес сте
Коментари Харесай

Песимизмът завладява една зодия днес

 Дневен хороскоп за 25.10.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Днес сте променливи и прочувствени. Ако ви следва да сключвате договорка не избързвайте, а обмислете всичко още един път. Не слагайте подписа си под финален контракт. Звездите ви отварят необятно вратите към нови благоприятни условия за професионални триумфи. Възползвайте се от тях и триумфът ще бъде с вас. В фамилията ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които все отлагахте. След напрежението денем заведете обичаните си на ресторант или си създайте уютна конюнктура вкъщи, с цел да се насладите на възприятията си. Имате опция да си доставите незабравими полови наслаждения.

ТЕЛЕЦ

Трудности ви пречат на работното място и блокират опцията да постигнете задачите си до края на деня. По-добре се въоръжете с самообладание и приемете, че забавянето е във ваша изгода и ви защищава от неточности. Възможни са непредвидени разноски или финансови загуби. Бъдете деликатни при работа с пари. Проблемите в фамилията и с интимната ви половинка идват от вашата непрекъсната претовареност. Ако не сте се прибрали в точния момент, не се надявайте на сантиментални мигове и полови наслаждения.

БЛИЗНАЦИ

Въпреки компликациите ви следва сполучлив ден, в който жънете за следващ път материални триумфи. Вашият оптимизъм ви оказва помощ да постигнете отлични резултати и да достигнете следващия професионален връх. След обяд имате повече компликации, по тази причина завършете всичко значимо до обед и се отдайте на потребни диалози с вашите сътрудници и подчинени. Несемейните дами могат да основат хармонично семейство. На фамилните, които нямат деца припомня, че е време да помислят за поколение. Прибързаните бракове или полови контакти не са желателни. 

РАК

Днес се чувствате в свои води на работното място. Постарайте да сдържате страстите си и да завършете работата си. Ще срещнете хора, които ще ви обогатят с нови познания и ще ви бъдат потребни. Не се ядосвайте поради непознатите неточности, даже и в случай че вредят на работата ви. Стига да можете ги поправете и продължете напред.  Вашата безпричинна сензитивност във връзка с обичаните ви хора е мотив да се съмнявате в тяхната честност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да вършиме нападателен секс с сътрудниците си, единствено тъй като желаете да си отмъстите.

ЛЪВ

Използвайте опцията да се справите с изостаналите задания. Не се натоварвайте с няколко едновременно. Степенувайте ги по значимост, с цел да не се преуморите. Отложете деловите срещи и диалози. Не са изключени въздействия в профил, които ще се отразят неподходящо на работата ви. Не се включвайте в съмнителни търговски покупко-продажби. Не бягайте от нови запознанства, които могат да се трансфорат за несемейните дами в сантиментална връзка, в случай че да прецените дали сте сигурни в възприятията си. Семейните дами да не изневеряват, тъй като ще съжалят бързо че са изоставили фамилията си, само че са били изоставени бързо и те самите. 

ДЕВА 

Денят ви е под напрежение, само че сполучлив. Освободете се от скептицизма си. Не позволявайте да провалят възможностите ви за материална стабилизация, макар, че сте неуверени в силите и опциите си. Работете съсредоточено и без да отклонявате вниманието от професионалните си отговорности и ще имате триумф. Очаквайте предложение за работа. Не отхвърляйте препоръки от родственици, благи дами. Следобедът предлага нови запознанства и сантиментални увлечения. Ако не сте фамилни, ще изживеете незабравими полови мигове, само че единствено в случай че сте уверени, че възприятията ви са споделени.

ВЕЗНИ 

Запознанствата на работното място ще ви основат съществени проблеми, в случай че са свързани с професионалните ви проекти. Не се обвързвайте с новите си познати и работете сами. Дългоочаквана новина, която ще научите при неочакваното осъществяване на делова среща, е гаранция за постигането на поставената цел. Очаквайте нови запознанства и непредвидени сантиментални завършения. Семейните дами да не изневеряват. Сексът ще ви зареди със сили и положително въодушевление. Не го пропускайте поради ината си.

СКОРПИОН

В този ден очаквайте изненадващи ви нови оферти за нова активност, само че също и компликации на работното място. Не бързайте с обещанията за вложения, даже и в случай че са ви препоръчани от ваш сътрудник. На всички, които и през днешния ден работят интензивно и гонят следващата цел, звездите припомнят, че би трябвало да са тактични и умерени в дейностите си. Ще изживеете ненадейно сантиментално премеждие, благи дами, само че би трябвало да внимавате с контактите и новите запознанства. Нямате предпочитание за секс, а и в случай че ще се развеждате той е неприемлив. 

СТРЕЛЕЦ

Денят разрешава да водите диалози, свързани с промени на работното място. Колегите ви няма да ги отхвърлят. Пътуванията ви носят бъдеща облага. Може да подписвате документи, само че не и свързани с финансови интервенции.  Не влизайте в непотребни диалози и спор на работното място. Ще се радвате на непредвидени, само че мечтани сантиментални завършения, които могат да се трансфорат за несемейните дами в постоянна връзка. Семейните дами, които към момента нямат деца могат да се отдадат на полови удоволствия, само че и да чакат забременяване на дете.

КОЗИРОГ

Колкото и да ви е мъчно, се постарайте запознанствата ви в този денда са добре преценени. Не се обвързвайте с обещания за финансова поддръжка. Денят е под напрежение, по тази причина отложете значимите настоятелен срещи. Добре е да приемете делово предложение, което няма да ви отклони от директната работа, само че ще ви донесе отлични доходи. Ревността основава съществени недоразумения в персоналните ви връзки. Не опитвайте да измъкнете от обичаните си самопризнание, че са ви изневерили. Сексуалните удоволствия могат да отстранен недоразуменията в фамилията ви. 

ВОДОЛЕЙ

Предстои ви спокоен и разтоварващ ден, в който ще се занимавате с приятни неща, които ви успокояват и ви доставят наслаждение. Ще изхвърлите непотребните движимости с единствената цел да обновите и подредите отначало живота си. Бъдете сговорчиви и с триумф ще се справите със отговорностите си свързани с работата ви. Избегнете утежняване на фамилните връзки. Не прекалявайте с претенциите към обичаните си хора, с цел да не ги отблъснете. Подгответе приятна сантиментална вечеря за фамилията си, а по-късно се отдайте на мечтан и от двама ви секс.

РИБИ

Днес сте във върхова форма и бликате сексапил, само че не трябва да се доверявате на ласкатели. Деловите срещи са сполучливи, тъй като сте спокойни и самоуверени. Отдавна не ви се беше случвало да сте с чудесно самочувствие. Следобед се постарайте даже и с цената на повече старания да отхвърлите работата си. Несемейните дами, които са срещнали подобаващ сътрудник, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в фамилните връзки. Сексуалните ви връзки са мотива да се чувствате нещастни и незадоволени. Открийте повода.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР