Дневен хороскоп за 24.04, петък, изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНАко

...
Дневен хороскоп за 24.04, петък, изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНАко
Коментари Харесай

Много добри приходи реализират представителите на една зодия днес

 Дневен хороскоп за 24.04, петък, направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Ако сте на управителна позиция денят ви ще бъде сполучлив. Съберете сили, даже и в случай че не ви се работи, с цел да завършите дилемите си до обед. Следобед ще ви предложат пътешестване. Приемете го, в случай че сте здрави и няма заплаха да отидете при заболели хора. Не правете проекти до края на годината, тъй като доста скоро ще претърпят промяна. Бъдете внимателни при настоятелен запознанства. Не спорете с сътрудниците си. Трудностите съпътстват и фамилните ви връзки. Ще сте изнервени и дистанцирани от обичания. Сексуалните ви връзки зависят от вашата уместност и предпочитание за фамилиарност, което ви липсва, тъй като сте преуморени.

ТЕЛЕЦ

Думите ви мъчно ще бъдат възприемани от близките, тъй като ви чакат компликации на работното място. Бъдете умерени и толерантни към вашите сътрудници, които не са си свършили работата. Ако ви предложат спомагателни задания, не ги отхвърляйте. Ще ви оказват помощ да постигнете финансова непоклатимост, в случай че сте я раздрусали. Не забравяйте, че обичания ви се нуждае от вниманието ви, а вие все нямате задоволително време, даже и вечер. Ако сте фамилни или обвързани в съществени връзки, не се впускайте в нова полова връзка, тъй като проблемите ви ще се окажат необратими.

 

БЛИЗНАЦИ

Ваши близки за следващ път ще ви принудят да измененията проектите си. Не планирайте пътешестване. На работното място се заемете със отговорностите си. Отложете разискването на идни правосъдни каузи, както и изясняването на връзките с вашите сътрудници, вместо да задълбочите проблемите си. Избегнете финансовите загуби. Вечерта още веднъж са вероятни проблеми в фамилията, поради изкушението ви да кажете какво мислите и да деянията ревността си. Ако сте намерили своята сътрудник очаквайте удари от неприятели, които ви завиждат.

 

РАК

Не са изключени неотложни промени на вашето работно място. Бъдете виновни. Анализирайте дейностите си, с цел да не допуснете неточност. Успехът още веднъж е с вас. Ако си наложите самообладание и такт деловите срещи и диалози ще бъдат сполучливи, само че дали ще съумеете зависи от умеенето ви да овладеете критикарската си настройка. Неприятностите са свързани с разлъка поради невярност. Пазете се от злословия и интриги, създаващи спомагателни проблеми. Пазете се от полова връзка подбудена от физическо привличане, тъй като в случай че сте фамилни ще докара до разлъка.

ЛЪВ

Денят ви дава обещание триумф и самопризнание, единствено в случай че се доверите на интуицията си. От вас зависи да подберете екипа, с който ще работите, с цел да поддържате връзка с подчинените си без проблем. Не си поставяйте неизпълними служебни задания. Ще изнервите ситуацията и ще се неуспехите. Трудностите на работното място ще преодолявате с лекост. Интригите на ваши съседи ще разсънят желанието ви да отмъщавате на интимния си сътрудник. Не пропускайте да се отдадете на интимни мигове с брачния си сътрудник или обичан. Сексът ще ви се отрази добре.

ДЕВА

Бъдете деликатни с контактите и запознанствата в този ден. Във властта на страстта сте и не осъзнавате в точния момент дали не се обвързвате с несъответствуващи хора и бъдещи използвачи. Очаквайте доходи. Занимаващите се с научна активност да не подхващат промени, тъй като няма да са сполучливи. Трудностите не трябва да ви тормозят. Денят е удобен за установяване дата за подписване на брак, за хармонизиране на към този момент съществуващи фамилни връзки. Вечерта останете с околните си и с обичания. Сексът с брачната половинка може да ви достави наслаждение, в случай че не закъснявате след работа.

ВЕЗНИ

Не споделяйте проекти си с вашите сътрудници, с цел да не ви блокират и преднамерено да пречат на вашите служебни проекти. Бъдете внимателни и задълбочени в дилемите си на работното място. Ако сте решили да регистрирате лична компания и да започнете личен бизнес, проведете предварителните диалози. Очаквате ново въодушевление или флирт, само че си помислете дали тъкмо това желаете. Избягвайте нови запознанства и срещи със остарели обожатели. Вечерта бъдете откровени в възприятията си. Ако са споделени, се отдайте на полови удоволствия.

СКОРПИОН

Бъдете деликатни при работа с документи, в случай че се постанова да ги прегледате незабавно. Новина за триумф, който сте постигнали, ще ви помогне да отхвърлите деловите си задания. Няма да ви липсват настоятелен запознанства. Избегнете финансови загуби, поради ваши неточности, подбудени от прекалено доверяване. Прекалените страсти в фамилията са принудили сътрудниците ви да изневерят. Променете отношението си към тях. Не си внушавайте, че интимния ви сътрудник към този момент не ви е необходим. Все още имате опция да си го върнете. Сексът е мечтан и от двама ви.

СТРЕЛЕЦ

Деловите срещи са сполучливи, в случай че ги проведете преди обед, тъй като следобяд имате други отговорности. Очаквайте запознанства, които ще станат причина да ви предложат съдействие. Справяте се с най-важните си задания. На работното място разчитайте на помощта на вашите сътрудници. Не се сърдете на брачната си половинка, в случай че ви задава въпроси, свързани с анонимни позвънявания. Прекратете стартираният флирт. Откажете се от съществуващата прочувствена връзка, в случай че липсват възприятията. Сексът не е задоволителен, с цел да бъдете щастливи.

КОЗИРОГ

Назрява спор сред сътрудници, които цените и почитате, само че не трябва да се намесвате, в случай че няма по какъв начин да им попречите. Рискувате да се лишите от тяхната поддръжка. Не позволявайте проблемите в дома ви да попречат на вашата работа. Не планирайте значими настоятелен срещи, с цел да не се неуспехите. Очаквайте информация за доходи. Пригответе се и за проблеми в персоналният живот, подбудени и от вашите думи и дейности, които мъчно ще надмогнете. Премълчавайте, не се заяждайте и не изисквайте прекомерно доста от обичания си, с цел да не се окажат счупени възприятията ви.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта сте наранени от ваши близки, които ви укоряват, че се прибирате късно. Това няма да ви попречи да жънете триумфи и да реализирате доходи. Завършете изостаналите задания. Постигнете съгласие с вашите настоятелен сътрудници и не пропускайте опцията за осъществяване на диалози с началниците си. Романтичните срещи ви зареждат със сили и оптимизъм. Чувствата ви са споделени. Не пропускайте опцията да изживеете незабравими полови мигове, само че не със инцидентни сътрудници, с цел да не се почувствате засегнати на сутринта.

РИБИ

Тези от вас, които се интересуват от придвижването на борсата да са внимателни, тъй като всичко на планетата Земя продължава да е доста несигурно. Трудностите ви окуражават и зареждат с готовност да се докажете пред всички завистници. Новите ви сътрудници имат да натрупат още доста опит до момента в който ви настигнат. Без вас мъчно биха се справили. Вечерта си останете вкъщи и се отдайте на отмора и приятни диалози с вашето семейство или с интимната си половинка. Дори и да сте изтощени и без предпочитание за секс, обърнете внимание на обичания, с цел да стабилизирате връзките си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР