Дневен хороскоп за 22.01, петък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 22.01, петък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Заслужена голяма награда за усилията на една зодия

 Дневен хороскоп за 22.01, петък, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

На работното място не допускайте интервенция на всезнаещи сътрудници, които са задоволително некомпетентни, с цел да ви заблудят и провалят със препоръките си и настойчивостта си да са ви потребни. Бъдете внимателни и не избързвайте с крайни решения. Не се оплаквайте от компликациите. Вашите близки ви поддържат в начинанията. Очаквайте промени в персоналния живот, които са за ваше положително, макар че сте комплицирани и не успявате да ги прецените с разсъдъка си, само че смяната е наложителна. Не се лишавайте от половите удоволствия и сантименталните мигове, в случай че сет щастливи в брака. 

ТЕЛЕЦ

Бъдете решителни, само че и търпеливи, в случай че се постанова. Действайте отговорно и задълбочено, без значение дали работите отдалечено или сте на работното място и имате незабавни задания, с цел да не се неуспехите. Промените са във ваша изгода. Докажете че за вас сложни задания не съществуват. При опция уговорете делово пътешестване, само че не трябва да договаряте вложения. Неприятности в фамилията, свързани с родственици, възобновили без право имуществени искания към ваша благосъстоятелност ще ви скапват вечерта. Сексът ще ви помогне да се справите с различията с брачната си половинка. 

БЛИЗНАЦИ

Не пътувайте, тъй като сте разсеяни, а също и прибързани и проблемите няма да ви подминат!  Не се противопоставяйте на вашите близки. Отложете взимането на значими настоятелен решения за различен ден. Анализирайте повода за пропуските на вашите сътрудници. Ако се постанова да работите интензивно и без отмора в този ден, вечерта си позволете отдих. Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите, в случай че няма забрани за събирания и тържества. Несемейните може тъкмо там да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте половите мигове с обичаните си хора. 

РАК

Отложете делово пътешестване, което няма да е сполучливо и ще ви сътвори проблеми, а и ще се наложат разноски. Бъдете правилни към вашите сътрудници, в случай че сте в отпуск и ви повикат на работа, тъй като е във ваша изгода да разговаряте с тях и да разберете каква е изгодата от вашата интервенция. Близките ви ще проявят схващане, даже и в случай че се постанова да се забавите вечерта. Избягвайте рецензията. Предстои ви изпълнена с приятни преживявания вечер и среща със остарели другари. Предпазвайте се от проблеми в фамилията или с интимната половинка и не се лишавайте от полови наслаждения. 

ЛЪВ

Въпреки, че сте отпаднали и изтощени до обед ще се съвземете и ще проведете сполучливи настоятелен срещи на вашето работно място или на настоятелен обяд. Осигурете си спомагателни доходи. Професионалните ви триумфи разсънват завистта на вашите съперници, които ще опитат да ви навредят. Съхранете завоюваната позиция, даже и пъкъл ви се коства мъчно или да не желаете да отбраните. Не сте в положение да простите на околните си, че са ви предали пред техни родственици, како са споделили за ваши персонални проблеми, които не ги касаят. Опитайте се да възстановявате връзките си и да постигнете полова естетика. 

ДЕВА

Днес ще ви изненада непредвидена, само че заслужена хвалба и парично заплащане, а и мечтаното самопризнание. Не всички хора, които срещате, ще ви бъдат приятни, само че би трябвало да се примирите и да изтърпите наличието им, изключително в случай че са бъдещи настоятелен сътрудници или сте канени на вечеря. Не сте подготвени да споделите възприятията си, а този факт ви изтезава и не ви дава успокоение. Вечерта отидете на сантиментална вечеря и без терзание дайте израз на обичта си към обичаните хора. Сексът ще ви зареди със сили и невероятни преживявания. 

ВЕЗНИ

Задачите ви носят финансови триумфи в този под напрежение ден. Възникналите проблеми в фамилията са ви развалили настроението още сутринта, само че ще надмогнете яда си. Анализът на постигнатото досега е наложителен, тъй като ви подсигурява триумф на работното място. Бъдете реалисти. Отплатете се с признателност и помощ на хората, които са ви помогнали в сложни моменти. Ще научите за парично заплащане, което е отлична оценка на от дълго време положен от вас труд. Заслужено се отдайте на възприятията си и на полови удоволствия. 

СКОРПИОН

Склонни сте да реагирате импулсивно на всяка изречена дума или рецензия без значение от кое място идва, само че си вредите с вашето отвращение да я приемете. Ако сте сдържани ще избегнете споровете с вашите сътрудници. Всички рисковани инициативи са несполучливи, забравете за тях. Не е желателно да пътувате през днешния ден, само че можете да уговорите сътрудниците да дойдат при вас. Овладейте бликащата страст поради недоразумение с интимната ви половинка, сътворено и от вас самите. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, в случай че не сте фамилни. Сексът не е мотив за помирение. 

СТРЕЛЕЦ

Начинанията са повлияни от импулсивните ви дейности, които мъчно овладявате в този ден. Направете оценка на връзките си на работното място, само че и с вашите настоятелен сътрудници, с цел да избегнете бъдещите проблеми. Въпреки нежеланието ви да поддържате връзка се постанова да проведете настоятелен срещи тъкмо през днешния ден. Запазете успокоение. Общуването с околните ви е затруднено. Поканете си посетители! Контролирайте страстта, в случай че желаете да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви чакат приятни сантиментални мигове и полови наслаждения. 

КОЗИРОГ

Денят изисква да не се колебаете инатливо, в случай че ви създадат предложение за поддръжка, с цел да поставите началото на плануваните планове. Разговорите ви носят триумф в случай че сте тактични и умерени. На работното място се справяте чудесно. Внимавайте да не нагрубите сътрудниците си и не налагайте мнението си. Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с незабравимо сантиментално премеждие, само че не прибързвайте със сериозните обещания. Поставете сполучливо начало на стабилизиране най-много на персоналните си връзки и половия си живот. 

ВОДОЛЕЙ

Не взимайте прибързани решения за вложения, в случай че се занимавате със личен бизнес, с цел да не неуспехите постоянното си състояние. Проявете умерено състрадание към проблемите на хората към вас. Нарочно драматизират обстановката, в която са попаднали, с цел да им помогнете с пари, които няма да си получите назад. До обед се подгответе за проблеми в персоналните връзки, които няма по какъв начин да разрешите в придвижване, изключително откакто сте на работното си място. Не се надявайте, че интимната ви половинка ви е дала прошка и забравете за половите си мечти. 

РИБИ

Стабилизирайте позициите си на вашето работното място без повече бавене, с цел да не ви измести някой незапознат, само че напорист сътрудник. Не предприемайте инициативи. Заемете се с рутинната си работа и си гарантирайте доходи от приключени задания. Вечерта, удовлетворени от постигнатото, бъдете с вашите близки и се отдайте на дейна отмора. Личните ви връзки последователно се възстановяват. За страдание сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват обичаните ви хора. Дали ще ви зарадва сантиментална вечеря и полови наслаждения, които няма да забравите, зависи от вашето държание и уместност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР