Дневен хороскоп за 17.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе пропускайте

...
Дневен хороскоп за 17.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе пропускайте
Коментари Харесай

Една зодия да се подготви за неочаквани новини

 Дневен хороскоп за 17.11.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не пропускайте опцията да се издигнете в професионалната подчиненост. Не очаквайте помощ от сътрудниците си, тъй като са обезпокоени, че може да ги изместите. Разчитайте на себе си, с цел да се справите сполучливо със служебните си задания. Не очаквайте финансови приходи, в случай че сте не запомнили да подготвите документите. Рискувате да задълбочите рецесията в персоналните си връзки, в случай че тръгнете на път. Обмислете най-лесния метод, посредством който може да си възвърнете хармонията в връзките ви с вашия сътрудник и да не се лишите от интимните мигове.

ТЕЛЕЦ

Начинанията са сполучливи, в случай че не сте прибързани, не се разсейвате, а работите задълбочено. Не бива да сте потребни на ваши близки другари, в случай че жертвата, която вършиме, с цел да им подадете ръка, е във ваша щета. Няма да схванат от какво сте се лишили в тяхна изгода и след време ще се подиграват на вашата доверчивост. Вечерта се подгответе за ревнивост и въпроси за закъснението ви, а също и за проявата на съмнение във вашите близки. Сексуалните удоволствия няма да оправят връзките ви - не се надявайте на това.

БЛИЗНАЦИ

Интересът към вас е очевидно емфатичен. Деловите диалози са изпълнени с въпроси за плана, поради който сте придобили международна популярност. Не ги отлагайте и обяснете метода си на работа. Работете умерено и си наложете успокоение, с цел да избегнете пропуски поради неспособност да се откъснете от мислите си за постигнатия професионален триумф. Ще се приберете изтощени, а вечерта ще се наложи още веднъж да се занимавате с непостижими за вашите благоприятни условия роднински проблеми, а и да приготвите вечеря. Не давайте пари назаем. Помогнете им само, като им посочите подобаващ юрист или психоаналитик. Бъдете подготвени за сантиментални мигове. 

РАК

Подгответе за непредвидени вести, които ви оказват помощ да се решите на професионална смяна. Проблеми с сътрудниците ви изнервят и депресират. Напразно се ядосвате. Разрешете ги с самообладание и такт. Веднага по-късно се отдайте на дейна работа, с цел да отхвърлите неотложните си служебни задания. Не се опитвайте да насочите персоналния си живот в нова посока и да се обвържете с нова обич. Сексуалните ви връзки са в рецесия поради желанието ви да изневерите, подбудено от ината ви и невъзможността да осъзнаете грешките в държанието си. 

ЛЪВ

Внимателните вложения ще оказват помощ за разрастването на вашия бизнес и ще ви предпазят от загуби. Всички покупки, без недвижимо имущество, са сполучливи. Ако се занимавате със личен бизнес, приведете  в ред счетоводните си документи тъй като може да ви изненадат неочакваности. Търговците да са дейни. Вечерта се огледайте деликатно, с цел да осъзнаете повода за проблемите в персоналния си живот и да се справите с проблемите, които ви депресират. Самотни сте и желаете да сте обичани, само че сте се дистанцирали и сами ще се лишите от полови удоволствия.

ДЕВА

Бъдете виновни към условията си при другарство с ваши бъдещи настоятелен сътрудници. Възползвайте се от опциите, които ви подарява Съдбата, само че в случай че инвестирате, преценявайте съществуващия риск.  Не взимайте прибързани решения за финансиране на бизнеса на ваши другари, даже и в случай че се познавате добре с тях. Вашите сътрудници малко ви завиждат, тъй като сте постоянно в приятна компания, от която сте ги лишили, само че те самите отхвърлят да поддържат връзка с вашите приятелки. Обмислете по какъв начин да създадете ваша обща среда. Не пропускайте да зарадвате обичания си с сантиментална вечеря и със полови наслаждения. 

ВЕЗНИ

Очаквайте да ви натоварят със задания, които не са гаранция, че ще увеличите приходите си. Не споделяйте професионалните си секрети, тъй като разочарованията няма да закъснеят. Бъдете деликатни, в случай че инцидентно се срещнете с настоятелен сътрудници на ваши сътрудници, които не познавате, само че сте наясно, че няма да работите с тях. Всичките ви проекти, свързани със фамилията и интимната ви половинка може да се провалят, в случай че не се приберете в точния момент. Не закъснявайте за уговорената сантиментална среща. От вашето държание зависи хармонията в интимните мигове и половите удоволствия. 

СКОРПИОН

Вложете творчество в работата си, без значение с какво сте се захванали и ще постигнете впечатляващи резултати. Споделете новите си хрумвания без експанзия. Бъдете снизходителни към вашите сътрудници, в случай че са позволили неточност, която е поправима и не ви вреди. Имате опция да излезете спечелили от следващата борба за превъзходство. При диалози с околните си не проявявайте ината си, с цел да си спестите разправиите. Не е изключено сами да се откажете от половите удоволствия поради неналичието на самочувствие и подтиснатост. 

СТРЕЛЕЦ

Разрешете сполучливо противоречиви въпроси с вашите настоятелен сътрудници. Себеанализът е наложителен. Проверете опциите, позволяващи ви да заведете дълго отлагано правосъдно дело, обвързвано с финансови искове, като се срещнете с юриста си. От значение е за вашето бъдеще. Не пропускайте сантименталната вечеря, с цел да избегнете проблеми в персоналния живот. Не забравяйте да се приберете поради нечия покана, на която не успявате да устоите. Сексуалните удоволствия ще ви доставят приятност, в случай че не са с непознати сътрудници, в чиято компания сте се озовали и сте си пийнали до загуба на разум. 

КОЗИРОГ

Очаквайте доходи, които идват в точния момент. Не се дразнете от предложенията за спомагателни задания, посредством които ще помогнете на сътрудниците си. Изпълнени сте с възторг и елементарно ще постигнете задачите си. Във ваша власт е да извършите своя избор дали да сте дейни или да се отдадете на рутината. Вечерта общувайте единствено с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си. Не се поддавайте на въздействие, с цел да си спестите прочувствен срив. Отдайте се на отмора, на приятни занимания и полови удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Не приемайте работа, обвързвана с непознати забавени отговорности. Откажете се от желанието да планирате бизнес с ваши другари, които желаят да се възползват от познанствата ви. Не си губете времето в празни приказки и ненужни пояснения, с цел да не превърнете в собствен зложелател сътрудниците си. На всяка цена си наложете сдържаност на работното място. Днес внезапно и бе причина сте обзети от подозрения, че не сте задоволително обичани и уважавани от интимната си половинка. Ще ви зарадва вест за появяването на нов член в рода ви. Освободете се от своята подтиснатост като се отдадете на полови удоволствия. 

РИБИ

Направете следващия скок в интелектуалното си развиване. Работата ви спори, а начинанията са сполучливи по-скоро на шанс, в случай че сте прибързани и не се задълбочавате в отговорностите си.  Затова бъдете деликатни, с цел да избегнете грешките. Погрижете за обогатяване с нови познания. Вашите близки се усещат подценени поради професионалните ви отговорности, по тази причина вечерта бъдете с тях. Отдайте заслуженото внимание на обичания си и не подценявайте половите удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР