Дневен хороскоп за 16.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе

...
Дневен хороскоп за 16.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 януари: Една зодия не трябва да очаква помощ днес

Дневен хороскоп за 16.01.2023 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не правете опити да си извоювате несправедливо покачване и хвалба. Доказали сте се като положителни експерти, само че изчакайте и оценката на вашите началници, изключително при ретроградния Меркурий. Предпазливостта е наложителна за всички работещи в областта на търговията и превоза. Предпазвайте се от загуби и от проблеми с техниката, с която боравите. Личните ви връзки са нестабилни. Време е да осъзнаете грешките в държанието си и да извършите крачката към смяна, която вие, дамите, знаете по какъв начин да предприемете и да е безболезнена. Любимите ви хора са се дистанцирали поради вашите прищявки през последните дни.

ТЕЛЕЦ

Преди всичко през днешния ден сте орисани да успявате с каквото и да се захванете. Очаквайте вест, която ще ви изненада прелестно. Приходите следобяд са гаранция за самопризнание. Не отминавайте с неуважение предложенията за нов бизнес, само че го обмислете поради към момента ретроградния Меркурий. Направете нужните изследвания за коректността на хората, които ви ги насочат. Непреклонни сте към желанията на вашите близки и изрично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за ненужни съгласно вас покупки. За да ви отмъстят сътрудниците ви, може да ви лишат от интимни мигове и секс.

БЛИЗНАЦИ

Не очаквайте помощ, а разчитайте на себе си на работното място. В материално отношение жънете триумфи. Отделете време на обед, с цел да се срещнете с ваши задгранични сътрудници, макар че Меркурий е към момента назадничав. Изгладете зародилите финансови различия с сътрудници. Не се противопоставяйте, в случай че виновността е ваша, а те оферират метод за разрешаването на казуса. Вашите близки желаят да са дружно с вас вечерта. Не ги подценявайте поради заетостта си. Приберете се в точния момент и пригответе вечеря. Ако не го сторите държанието ви може да ядоса обичания ви, да се изпокарате и да се лишите от полови удоволствия.

РАК

Поставете ново начало в живота и ще се отърсите от терзанията на вашето работно място. Уговорете значими настоятелен срещи, даже и онлайн и не пропускайте да докажете знанията и интелекта си. Справяте се със дилемите си и при ретроградния Меркурий. Анализирайте дейностите си и бъдете деликатни в думите си. Въведете в ред служебна си и счетоводна документи. Не се поддавайте на увещанията на вашите околните си да започнете ремонт в дома си, като от вас се желаят парите от фамилната сметка. Децата ви изнервят с настояванията си, тъй като сте изтощени. Вечерта се усамотете и в случай че не сте постигнали единодушие, по-добре се откажете от половите удоволствия.

ЛЪВ

Вашият блян към самопризнание не трябва да надвишава разрешените граници. Завършете отлаганите служебни задания и се постарайте да поставите ново начало. Може да осъществите финансовите си планове. Внимавайте с деловите контакти при към момента ретроградния Меркурий. Трудностите са преодолими, в случай че не изпадате в суматоха, което не е типично за вас, само че от време на време, когато сте преуморени като през днешния ден ви се случва. Не пътувайте! Вечерта ще изживеете сантиментална среща. Ако сте фамилни ще ви заловен в невярност за следващ път. Прекалили сте и сътрудникът ви не има вяра на клетвите ви, че повече няма да изневерявате. Бракът ви е пред разпад.

ДЕВА

Очаква ви финансов триумф, изключително в случай че сте се заели с виновна служебна задача, която ще завършите през днешния ден. Успехът е и с всички заети с креативен специалности. Бъдете рационални и не се надценявайте, спазвайки повелята на ретроградния Меркурий. Обсъдете опцията да започнете частен бизнес и прегледайте финансовите си документи. Преценете дали имате задоволителна непоклатимост, с цел да не се постанова кредитиране. Ваши недомислени дейности, с които задачите да постигнете изясняване на връзките, са причина за спорове в фамилията ви. Подтиквани от страстта реагирате импулсивно. Проявите на ревнивост са неразрешени в този ден, а и ви лишават от полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Денят ви е изпълнен най-вече с работа, само че и с триумфи и впечатляващи настоятелен оферти. Инвестиция в чуждестранен план, който през днешния ден завършвате, ви подарява самочувствие макар ретроградния Меркурий. Ако се постанова да обсъждате с юристите си документи, във връзка със задгранични вложения или за наследствени парцели, направете го в този ден. Личните ви връзки изискват да сте женствени, чаровни и по-отговорни към интимния си сътрудник, да не спорите заядливо и да не му изтъквате минусите, в случай че сте ядосани на някого. Не създавайте мотив за отдалечаването му и за неналичието на полови удоволствия.

СКОРПИОН

Не е във ваша изгода да взимате прибързани решения. Творческото отношение към вашата работа ще издигне престижа ви и ще усили въздействието ви измежду вашите сътрудници и при ретроградния Меркурий. Обмислете професионалните си проекти. Вашата интензивност ще окаже въздействие при осъществяване на вашите служебни задания. Очаквайте вест за финансови приходи. Разговорите в фамилията ви ще бъдат сполучливи и ще приключат или пък ще възстановят връзките ви, в случай че сте търпеливи и не проявявате капризите си. Не се колебайте да откажете фамилиарност и секс, в случай че сте твърдо решени на разлъка.

СТРЕЛЕЦ

Деловите срещи ще изненадат и вас и сътрудниците ви с непредвиденото развиване на диалозите. Не сте подозирали, че ще участвате във значим план, само че не бързайте с позитивния отговор. Служебните диалози също ще бъдат сполучливи, в случай че не се надскачате и не си вредите в несъгласие с ретроградния Меркурий. Въпреки нежеланието ви отхвърлете най-важните си служебни задания и ще ви зарадват доходи. Разправия, провокирана несъзнателно от вас, може да навреди на връзките ви вкъщи. Заради несъобразителност рискувате да нарушите нежния мир с брачния си или съкровен сътрудник и да се лишите от полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Не пилейте времето си с размишления върху това, което чувате от сътрудниците си. Дори и когато се пробват да ви ядосват съзнателно, бъдете задълбочени в работата си, с цел да отхвърлите служебните си отговорности. Не взимайте значими настоятелен решения и не се включвайте със свои пари във финансови вложения, с цел да не се окажете изправени пред банкрут, а и Меркурий е назадничав. Очертават се проблеми в персоналните ви връзки, благи дами, в случай че придвижите професионалните разправии и недоволството от сътрудниците си върху вашите близки. Сексуалният ви живот изисква интензивност и от ваша страна.

ВОДОЛЕЙ

Предпазвайте се от припряност и неточности, които ви бавят при осъществяване на плануваните задания, макар сполучливия ден. Чувствате се безпомощни и подтиснати поради спорове сред ваши сътрудници. Откажете се от деловите срещи, поради ретроградното придвижване на Меркурий, даже и в случай че сътрудниците ви са доста настоятелни. Вечерта си дайте отмора и отклонете поканата за гостувате при другари. Ако вие самите имате посетители, нагостете ги с приготвени от вас вкусотии и ги изпратете по-рано. Ще имате време да се отдадете не сантиментални мигове, споделени усеща и полови удоволствия.

РИБИ

Срещите в деня са потребни за вас. Запазете положителното си въодушевление и работете интензивно, без да се уморявате и ще успявате. Творческият метод ви носи триумф. Подложени сте на стрес на работното място, и на въздействието на ретроградния Меркурий, тъй като желаете да завършите в период всичките си задания. Очаквате и положителни доходи, само че не с цената на изтощеност. Днес се огледайте за подобаващ сътрудник, в случай че към момента не сте фамилни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в полови преживявания, в случай че не сте сигурни в възприятията си или пък имате желание да се разделите с интимния си сътрудник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР