Дневен хороскоп за 15.06, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕННе

...
Дневен хороскоп за 15.06, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕННе
Коментари Харесай

Днес успехът е сигурен за представителите на една зодия

 Дневен хороскоп за 15.06, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Не взимайте прибързани решения за вложения, нито през днешния ден нито до края на седмицата. Ще жънат триумфи занимаващите се с креативен специалности. Не се занимавайте със строителен бизнес. Бизнесмените ще се сблъскат с проблеми и не са изключени финансови загуби. Отношенията с околните ви хора са хармонични. Не се колебайте да се извините на брачната или интимната си половинка, в случай че сте били изнервени сутринта и сте го засегнали с някой остра имитация. Няма аргументи за отводът ви от половите удоволствия, в случай че не си ги създадете сами.

ТЕЛЕЦ

Всичко замислено в персонален проект ще се осъществя, в случай че се освободите от недоволството, нервността и се предпазите от повторение на предходни неточности. Не рискувайте. Отложете деловите срещи и диалози. Завършете започнатите задания служебни задания до края на деня и обмислете новите си проекти. Имате съмнения във връзка с възприятията си. Още не сте опознали обичания си, само че се изисква време и вие го осъзнавате. Не бързайте да обещавате брак. Не се доверявайте на декларациите, че сте обичани до лудост и не се отдавайте на припрян секс.

БЛИЗНАЦИ

Искате да поднесете нови хрумвания в професионално отношение, посредством които ще откриете ново занятие за изява. Не е изключено вашата словоохотливост, довела до инцидентно запознанство да окаже въздействие на бъдещото ви финансово положение. Колкото и да се стремите към триумф и самопризнание, мъчно ще го постигнете. В персоналните връзки контролирайте страстите си, в случай че желаете да избегнете разправиите, скъпи дами. Бъдете благи с обичаните си хора. Вечерта отидете на ресторант, а откакто се приберете се отдайте на полови удоволствия.

РАК 

В този ден е по-добре да не пътувате. Пазете се от измами както на работното място, по този начин и в случай че пазарувате. Ако сте на работа бъдете деликатни в думите и дейностите си. Отнасяйте се деликатно към новите си познатите и другари. Не е изключена конфликтна обстановка, която може да има непредсказуеми последици. Следобед в днешния почивен ден е допустима препирня с околните ви единствено тъй като не са съгласни с вас да прекарате вечерта с другари, които и те харесвате. Вечерта се отдайте на полови удоволствия, единствено в случай че имате предпочитание и не сте подложени на напън.

ЛЪВ

Общувайте с забавни хора, които ще обогатят познанията ви в друга професионална сфера. Подновете остарели и потребни познанства. Те ще оказват помощ да си гарантирате предстоящите финансови приходи. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на нечестни хора. Семейните ви връзки са хармонични, само че сте изнервени и можете да си навредите поради не на място изречени думи. Вечерта се отдайте на приятни диалози с обичаните си хора и на полови удоволствия, в случай че са взаимно мечтани.

ДЕВА 

Погледнете на живота с оптимистично въодушевление, с цел да се справите с компликациите, появили се на пътя ви. На работното място сте в стихията си. Заемете се със служебните си отговорности и не търсете единствено приятните. Не се заяждайте с никого и не създавайте спорове, тъй като вашите сътрудници може да ви навредят. Ако не сте фамилни имате опция да срещнете подобаващия сътрудник, скъпи дами, изключително в случай че сте поканени на тържество. Не бързайте да се отдавате на полови удоволствия, в случай че не сте опознали добре колегата си.

ВЕЗНИ

Въпреки желанието ви да творите ви се желае и да си почивате. За страдание през днешния ден това не е допустимо. Не се впускайте в инициативи. Успехът е с вас, в случай че завършите започнатото. Не избързвайте. Можете да постигнете задачите си на работното си място, в случай че приемете помощ от сътрудниците си и не сте претенциозни в настояванията си. Отдайте дължимото внимание на фамилията си. Бъдете откровени в връзките с обичаните си хора. Ако не сте сигурни в възприятията си или се съмнявате в възприятията на интимния си сътрудник, забравете за половите удоволствия.

СКОРПИОН

Не отхвърляйте потребни препоръки, не бъдете нападателни и изпълнени с недобронамереност. Мислете дълготрайно преди да предприемете значими дейности. Не взимайте значими решения. Пазете се от злословия и злословия на работното място. Обстановката не е изключително удобна, само че имате покровителството на управлението. Семейните ще имат неприятности с брачната си половинка, а несемейните - с интимния си сътрудник. Проявете самообладание. Вечерта се отдайте на полови удоволствия, които ще изгладят зародилите недоразумения.

СТРЕЛЕЦ 

Предстои ви спорен ден, в който ще се сблъскате с следващите съществени проблеми. Не се радвайте преждевременно на получените пари, тъй като ще се наложи да покривате неотложни разноски. Очаквайте странни обрати на финала на ретроградното придвижване на Меркурий. Избягвайте споровете, с цел да не се окаже, че сте в несъгласие с всички.  Не допускайте проблеми в фамилията, което ще ви отдалечи от обичаните ви хора. Сексуалните ви връзки не са хармонични, тъй като досаждате на интимния си сътрудник с непрекъснати въпроси за изневери.

КОЗИРОГ

При непредвидени срещи с нови хора не бързайте да се сближавате, тъй като не сте в положение да ги прецените действително. Податливи сте на въздействие в профил и на бързо единодушие с непознатото мнение. Доверчивостта ви през днешния ден не е във ваша изгода. Подхождайте рационално към зараждащите проблеми на работното място и забравете начинанията и в този ден. В връзките с интимния сътрудник е най-добре да сте въздържани в изложение на страстите, с цел да си спестите разправиите. Не се надявайте, че ще се отдадете на полови преживявания, откакто сте основали мотив за отдалечаването на обичания.

ВОДОЛЕЙ

Запознанства ще ви оказват помощ да откриете нови благоприятни условия за облага, само че не договаряйте нищо. Подхождайте внимателно към предложенията, с цел да не се окажете излъгани. Отложете деловите диалози, свързани с директната ви работа, с цел да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви. Ще ви изненадат компликации свързани със фамилните ви отговорности. Създайте още веднъж естетика в персоналните си връзки, откакто с женския си дебелоглав я разрушихте сами. Докажете на интимния си сътрудник, че възприятията ви не са се трансформирали. Вечерта се отдайте на интимни мигове, приятни диалози и полови удоволствия.

РИБИ

На работното място отхвърлете дилемите си до обед, с цел да имате време за пътешестване, което ще ви сътвори доста позитивни страсти. До обед не осъществявайте нови познанства. Няма да са сполучливи. Внимавайте в връзките с вашите сътрудници и не си създавайте проблеми. Ситуацията може да се изостри до прекаленост. Избегнете проблемите в фамилията и с интимния си сътрудник и се отдайте на отмора и развлечения. Не пренасяйте неприятното си въодушевление върху тях. Вечерта се откажете от компанията на другари и в случай че имате до себе си обичан, се отдайте на полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР