Дневен хороскоп за 14.04, вторник, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 14.04, вторник, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Представителите на една зодия са изправени пред важни решения днес

 Дневен хороскоп за 14.04, вторник, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Не пътувайте, даже и в случай че карантината поради вируса е отпаднала, с цел да избегнете неприятности с пътната полиция. Завършете започнатите задания. Не е изключено или да ви покачат или да ви реалокират на друго място. Пазете се от ваши настоятелен съперници, които сте провокирали с думите си и сте ги засегнали по този начин, че мъчно ще ви простят, а и целят да ви навредят. Не са изключени проблеми в персоналните връзки. Не бързайте да приемате поканата за обяд от твърдоглав любовник. Отложете сантименталните срещи за вечерта. Не проявявайте страст и не взимайте импулсивни решения за полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ  

Успехът е с вас през целия ден. От вас зависи дали ще го уловите, с цел да ви подари почитание и справедливо самопризнание. Имате сили да приемете провокациите. Напрегнати сте без причина, макар че се радвате на покровителството на Съдбата. Не отлагайте плануваните служебни диалози. Ще изживеете сантиментално премеждие и среща със остаряла обич, която може ненадейно да обърка живота ви. Не се изкушавайте от предлагането за еднократно полово преживяване, тъй като ще ви създадете проблеми с брачната половинка.



БЛИЗНАЦИ
 

Днес сте обезпокоени поради отношението на вашите настоятелен сътрудници и подчинени, тъй като им осигурихте комфорт за работа по време на изключителните ограничения, а те не го правят оценка и не правят отговорностите си. Вашите показа за триумф са свързани с прекомерно повишени условия към работата на вашите сътрудници. Предпазвайте се от спорове. Пазете се от ненужни разправии. След работа създайте приятна конюнктура в фамилията, в случай че сте го основали и обърнете внимание на децата си. Зарадвайте обичаните си хора с подарък. Сексът ще ви достави наслаждение и ще ви разтовари от напрежението.

РАК

Имате ненадейно доста отговорности, само че и ще се наложи да разрешите проблемите на ваш сътрудник. Чрез дейната си работа сте длъжни да му помогнете, а по-късно да се заемете със дилемите си, изключително с неотложните. Предпазвайте се от неточности, поради момент нехайство, които е добре незабавно да поправите. Ако не сте фамилни ви чакат приятни сантиментални мигове и незабравима среща. Ако сте фамилни или съществено обвързани с обичания ви човек се отдайте на половите си стремежи, които ще оставят паметен спомен в двама ви.

ЛЪВ

Ще се окажете в центъра на спор, обвързван с финансови проблеми, които не ви засягат. Всички са вперили погледи във вас и се надяват да се справите с един жест. Не са изключени спорове с управлението, което не приема отводът ви да помогнете. Ако имате личен бизнес не критикувайте вашите подчинени. Вечерта си останете вкъщи и сдържайте прочувствените си реакции. Рискувате да съсипете настроението и на интимната си половинка и да отдалечите обичаните си хора още веднъж от себе си, като се лишите от полови удоволствия.

ДЕВА

Премълчавайте и не влизайте в спор с вашите сътрудници, в случай че не ви визира. Намесата ви може да е причина за дистанцията им, а взаимната работа ви носи изгода. Не се карайте с вашите близки и другари, тъй като без да усетите рискувате да си навредите. Конфликтите ще разрешите с такт и самообладание. В персоналните си връзки е време да въведете ред, хаоса, който сте основали е голям, а също и да изясните възприятията си. За следващ път ви липсва хармонията, естествено и по ваша виновност, а това вреди на естествения ви полов живот.

ВЕЗНИ

Промените, които ненадейно заварвате на работното място няма по какъв начин да бъдат във ваша изгода. Явно някой ваш противник желае да ви сътвори компликации, освен с цел да не следвате проектите си, а и с цел да не завършите дилемите си. Въпреки тях триумфът е с вас. Отложете взимането на значими настоятелен решения, в случай че зависи от вас. Анализирайте грешките в държанието си, с цел да избегнете следващите проблеми. Семейните ви връзки са хармонични и ви вършат щастливи. Вечерта се отдайте на сантиментални преживявания и приятни полови мигове.

СКОРПИОН

Вземете значими настоятелен решения, които са от голяма важност за бъдещите ви бизнеспланове. Запознанствата в този ден са най-вече в деловата сфера, по тази причина не ги избягвайте. Ползата е взаимна. Успехът ви е обезпечен. Не бъдете скъперници. Недобронамерени препоръки може да повлияват отрицателно работата ви, в случай че се вслушате в тях. Отношенията с околните ви са хармонични. Вечерта се приберете вкъщи и се отдайте на приятни мигове измежду околните си. Ако сте в въодушевление, не пропускайте да си доставите полови удоволствия с обичания.

СТРЕЛЕЦ

Заредили сте се оптимистично въодушевление, което няма да ви изостави през целия ден. Разрешете проблемите, свързани с финансиране на ваш бизнес и вярвайте в триумфа си. Трудностите, които срещате, са преодолими, в случай че се заемете със дилемите си и не обмисляте задгранично пътешестване. Бъдете откровени и кажете какво не ви харесва в държанието на обичания. Само с искреност ще съхраните хармонията в фамилията си и с интимната половинка и естествените полови връзки.

КОЗИРОГ

Вашите сътрудници не съумяват да влязат във вашето движение при осъществяването на служебните задания и се пробват да ви блокират, макар непредвидените проблеми в цялата страна. Вашите професионални проекти се осъществят съгласно упованията ви. Всички са на ваша страна, в случай че си наложите самообладание. Създайте естетика в връзките вкъщи, и избегнете разправиите с околните ви хора. Не изневерявайте, изключително в случай че сте фамилни, тъй като дистанцията в леглото сред вас и интимната ви половинка може да се окаже непреодолима.

ВОДОЛЕЙ

Успехът ви съпътства, само че бъдете виновни към себе си и близките. Внимавайте със запознанствата. Ограничете диалозите с вашите сътрудници. Начинанията са обречени на неуспех, в случай че сте инатливи и импулсивни. Приемете оферти за спомагателна работа, в случай че сте в положение да ги завършите до края на деня. Вечерта ще бъдете щастливи когато научите, че обичаният ви дават отговор на възприятията ви. Запознанствата, в случай че нямате връзка са разочароващи. Пазете се от полови контакти с малко познати сътрудници, даже и в случай че сте съществено увлечени.

РИБИ

Имате опция да блеснете с интелекта си, без да прекалявате и да налагате принудително мнението и правдата си. Задължени сте да сте виновни на работното място и да помогнете на вашите сътрудници, макар че ви завиждат и се трансформират в очите ви в досадни и неблагодарни. Трудности по пътя ви няма да липсват. Очаквайте ново сантиментално запознанство. Несемейните могат да срещнат подобаващата половинка, в случай че не са прекомерно взискателни. Вечерта се отдайте на възприятията си и на приятни полови удоволствия, които ще ви заредят със самочувствие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР